Big apple

Inte mycket tid over till bloggen. Och tur ar val det. Om jag hade suttit har ock skrivit om allt jag gjorde sa skulle jag ju missa sa mycket har! New York ar en fantastisk stad. Pa tva dagar har jag hunnit se sa mycket aven fast det ar mycket kvar. Eftersom vi snart ska ut och strosa i central park (vi kor en lite lugnare dag idag) sa blir det ett kort och konsist inlagg. Vi har varit i Brooklyn, battery park, ground zero, time square, union square, greenwich village (mysigt!) washington square park och aven en liten svang upp till harlem nar jag och Julia akte fel mitt i natten. Sa det kan ga. Varldens godaste sushi at vi i gar, amazing, glass har vi kakat varje dag sedan jag kom till new jersey. Jag njuter i fulla drag och jag ar sa glad over att jag har gjort den har resan. I morgon kvall aker jag hem, efter en manads underbar semester far jag nu ta tag i mitt liv, jag kanner mig redo!
En massa bilder har jag tagit och jag har mycket mer att dela men det far bli nagon annan gang nar jag har mer tid till dator och mindre till 30-40 graders sol, parkhang, strosning i east village och eventuellt bio. Yeaha!


Vi fortsatter styre pa i vanlig ordning

 


njutning


Idag har vi bare mått.
Hela dagen har vi bara gjort det vi känt för, vädret har varit fantastiskt och det har lett till många timmar på playan. Vi har lyssnat på musik, gått på spaningsrunda och badat i crazy vågor. En helt fantastisk dag med en fantastisk vän. "Vi bare mår" är ett uttryck som inte kunnat anvandas för många gånger idag. Bilderna talar nog för sig själv


schtek. Vi gick en sväng med lurarna på skaft, dansandes längs strandkanten. Lite fåniga men stämning var det.









lunch


cocktailhour (obligatoriskt varje dag)


frisbeetime. Jag står mest och posar


Jag och Julle tog en kvällspromenad och köpte glass, vi satte oss på stranden, kollade på månen och stjärnorna och tjuvrökte en cigg. Vi mådde! Jag fick lära Julia att vi snurrar runt solen och att månen snurrar runt oss. Det lir lite tokigt i huvudet när man har varit på andra sidan jordklotet i ett år.







Fantastiskt, eller hur?



pizzaparty, bowling and rollercoaster


En produktiv dag.
Jag vet inte vad det är, kanske den hoga luftfuktigheten, som gör mig sa trött! Jag har varit i en konstant dvala sedan jag kom hit till lavallette och det har varit chillning på hög nivå. Vädret har tyvärr inte varit det bästa än så länge men i morgon ska det tydligen bli soligt och då blir det stek på stranden hela dagen.
Jag och Julia kunde inte sova i går så vi var lite busiga och gick ut på stranden vid ett´snåret på natten. Att stå och blicka ut över ett svart och mullrande hav är en maffig känsla. Vi sov ut för att sedan gå på en promenad till affärer, jag introducerade Julia till Reeses som är mitt nya favvogodis och sedan äkte vi direkt och spelade bowling tillsammans med släktingar till riordans. Under eftermiddagen har vi varit på pizzaparty hos uncle Tom och Joanna, lite frisbee på stranden och sedan strosning på boardwalken där vi åkte två berg och dalbanor. En mysig dag. Bilder kommer här.


My partner in crime


Gramps, Tim och Julle




God middag i går. Grandma (nej vi åt inte grandma)






utsikt från balkongen på taket av huset


Julia got some skills


min familj för tillfället




Nina: "Fan vad fort det går!"






berg och dalbanan som jag och julia åkte. Härlig loop.


Nu sitter jag och Julia i våran dubbelsäng, hon gör armband och jag somnar nästan. En liten bokstund och sedan blir det natta för oss båda. Hoppas hoppas att det blir soligt i morrn så att man kan få bli lite brun och få bada i havet. Godnatt!



east coast

Då var man på andra sidan då. I gar tog jag flyget, 07.15 på morgonen från san francisco airport till newark. När jag kom fram stod Tim och Julia med öppna famnar och tog emot mig. Vi åkte tillsammans hem till the beachhouse här i new jersey. Dét är ett asstort hus som ligger precis vid stranden. 20 meter till havet. FETT. Tyvärr är inte vädret så fint just nu. Blåsigt och molnigt. Jag behöver få lite sol på mig innan jag åker hem känner jag. I San francisco var det inte en enda dag med moln men det blev inte mycket tid till solning därborta.
På fredag åker jag, Jahmi och Julia in till NYC för att bo i deras farbrors lägenhet som ligger precis vid central park. Vi ska bo där fram till måndag och vi håller just nu på med att kolla vad det är vi vill se i storstan. Det här blir ett perfekt avslut på en härlig semester!

Snart blir det en sväng längs the boardwalk med gramps (julias farfar) och sedan blir det nog mest chill, typ läsa bok och se på film.



goodbye west coast

Det kanns lite vemodigt inom mig. I morgon tidigt tidigt tar jag ett plan tvarsover detta enorma land for att spendera en vecka i NYC tillsammans med Julia & co. Jag har haft det otroligt bra har, jag har traffat en massa harliga manniskor, atit mer an nagonsin (fo real), njutit och helt enkelt haft en riktigt harlig semester. Britt har varit en angel och gjort allt for att fa mig att trivas, och hon har lyckats! Raftingen var helt underbart kul! Nastan sa att jag vill satsa pa att bli raftingguide! Snacka om frihetskansla nar man flyter langs en fors och omringas av vacker natur. Pa ett stalle stannade vi och hoppade fran en klippa som var ca fyra meter hog, kanske inte det hogsta, men nar man val star dar uppe och blickar ner mot den strommande forsen ar man inte lika kaxig som fem minuter innan nar man suttit i baten och vantat pa sin tur. En perfekt avslutning pa en perfekt vistelse i Kalifornien.


vackert


batarna


ett av de fulare korten jag nagonsin sett pa mig sjalv. tysk turist? kepsen droppade jag ratt snabbt.


Jag och Kristin. Annu ett ej sa smickrande (men dock charmigt) kort


matdags i campet. Mycket mat, god mat. Det gick ingen nod pa mig.


Kaleb och Britt


Diskning. Kristin, Kaleb och sean


Daniel, 15 ar. Pratsam och rolig kille.


Kristin (eller kanske Cristine). Calebs nastan-flickvan.


Varan lilla eld. Stor man bakom


kvallsmys


american breakfast.


Mannen i skagg ar pastor. Coolare manniska far man leta efter. Han gjorde det snyggaste dyket nagonsin fran den klippan vi hoppade fran.


RAFTING

Jag ar sjukt forvantsfull infor de kommande dagarna! I kvall bar det av till campingen dar jag ska spendera tva natter i ett talt. Vi borjar med raftingen i morgon formiddag och jag tycker att det ska bli sjukt kul! Att fa vara ute hela dagen i solskenet och vara i naturen, det har jag verkligen saknat har. Jag ar ju ute och gar uppfor berget varje morgon med PJ och Britt men pa dagarna sa blir det inte sa mycket, jag ar ju trots allt i landet dar man kor bil OVERALLT. Helt sjukt mycket. Inte konstigt att folk blir feta.
Jag och Britt har varit pa bio tva kvallar i rad denna veckan. Forst sag vi Toy story 3 och sedan sag vi den nya filmen Julia Roberts, Eat Pray Love. Jag gillade bada filmerna, Toy story var otroligt valgjord och man glommer liksom bort att det inte ar pa riktigt. Eat pray love var en ma-bra-film. Harliga bilder av mat och inspirerande. Jag vill aka till Italien efter att ha sett den filmen. Innan filmerna skulle borja sa visas du ju alltid en massa trailers. Under dessa kommer jag pa mig sjalv med att sitta och skriva ner namn pa de personer jag tycker ar snygga. Jag tror jag behover mig en man, seriost. Dessa namn kom upp pa min onskelista:


mhm!


yaha!


Ok for mycket? eh. Men i filmen Eat pray love ar han HUNK. lovar. Bog? Eventuellt.


P.S

Jag har gjort min forsta manikyr pa salong! Det ar valdigt billigt har och manga gor det sa jag hangde med Erika och tva av hennes vanner for att testa. Jag ar ingen nagellackstjej, tycker inte att jag passar i det, men ska man fa manikyr sa ska det bannemej synas! Fargen syns inte sa bra har men den ar tjock/knallrosa. Inte skitsnyggt men det var skont att bli ompysslad av en vietnames som man inte forstod ettt skvatt av vad hon sa. Jag svarade ja pa allt, perry.

 

D.S


bara vara

Slappdag idag. Jag har legat vid poolen, last, atit och sovit. Precis vad jag behovde.

Igar hade jag en heldag i SF for mig sjalv. Jag strosade i affarer och shoppade lite mer. Jag skulle latt shoppa upp alla mina pengar om jag ville, det finns sa mycket vackert. sa mycket SKOR som jag vill ha. Men jag haller mig i skinnet sa jag har bara kopt ett par till, an sa lange.


Var inne i nagon japansk butik, dar det fanns de mesta japanska prylar + mumingrejer. Imponerande.



Killar pa gatan som dansade. Ratt grymma.




My new cool shoes


Skjorta fran H&M.

Jag och Britt gick och at pa ett stalle som heter Sweet tomatoes, Bommas favoritstalle. STOR salladsbuffe, soppor, brod, efterratter. ta hur mycket du vill for 9$. har inte varit sa matt pa laaange, men sjukt gott var det!


Min frukost. Lovely.



Sahar ser jag ut nu. Inga storre forandringar. Fortfarande inte religios efter annu en gudstjanst. Nar jag varit runt manga manniskor som ar troende sa har tankarna borjat fara. Det som jag mest tanker ar: Hur kan ni tro? Inte sa att jag dumforklarar de som tror men jag forstar verkligen inte. Jag kan verkligen inte forsta, hur mycket jag an vill. Nar pastor Joe star dar och predikar vill jag i bland avbryta honom och stalla massa fragor, jag vill disskutera. Det ar bara sa konstigt allting. Speciellt nar han pratade om Satan (VA? Tror de pa satan? Pa riktigt?...) Lite den. Jag har respekt for de troende, det ar en enorm trygghet for manga manniskor. Man far svar pa de stora fragorna i livet som kan plaga en, och det forstar jag. Men tror, det gor jag inte.


Och forresten, jag kan inte halla mig att visa. Noas present harifran:

HUR SOTA?



outside lands & santa cruz

Jag har haft en harlig helg! I lordags tog jag och Britt bilen till Santa cruz som ar en hippie/surf/partystad. Vi lag pa beachen ett tag innan vi strosade runt lite. Vi kakade fish 'n chips, jag tog friterade rakor, flottigt och jakligt gott. Som efterratt ville jag ha frozen yogurt (min nya favorit, det ar rena heaven att ga in och ta allt sjalv, det finns all topping du kan tanka dig!!) sa vi akte in till centrum, kopte oss en varsin bunke med FY och gick runt i nagra affarer. Det fanns hur manga mysiga butiker som helst, en hette old school shoes, amazing! Christophe hade gatt i taket alltsa!
I gar akte jag in till SF/golden gate park, for att ga pa festival. Outside lands var det som kallade. Jag skulle egentligen traffa vanner till Erika men det var inte sa latt att finna varandra + att han som jag hade numret till fick slut pa batterier. Men jag hade sjukt kul anda. Pa vagen till sjalva omradet gick jag sjalv, precis bakom en tjej. Hon vander sig om och fragar; Ar du ocksa sjalv? (fast pa engelska da). Vi tar folje till festivalen och sedan hangde vi i princip hela kvallen med varandra, Jordan hette hon, crazy girl. Det som var sa skont med att vara (typ) sjalv ar att man stoter pa otroligt manga och man pratar med folk man annars inte skulle pratat med. Jag sag Edward Sharpe & magnetic zeros (att se laten 'home' live var fantastiskt!) Al green (svangigt och harligt, om det inte vore for att foregaende band spelade typ samtidigt sa hade jag sett hela konserten) Chromeo (DANCE DANCE DANCE) Nas & Damien Marley (skonaste gunget under kvallen) och lite av Kings of leon (lite coolt att se use somebody live anda). Jag ar sa glad att jag akte dit aven fast jag inte riktigt visste vilka jag skulle hanga med osv. Jag hade en skitbra kvall!



inga konstigheter


fish 'n chips. Gott.


mer salar










ros gjord av palmblad. Fick den av en kille pa santa cruz gator.


new t-shirt


Jordan, min nyfunne van.


like, so close.



edward och ganget  + skallig man


snygga chromeo


80 000 biljetter salda.


nas & damian marley. Fet konsert.


random. Tror han blev lite kar i mig, ville halla hand och sant tjafs.


P.I.M.P. Jordans jobbkamrat med vanner. Snalla killar.





GOTT A LEVE






talent show

Talangshow i kyrkan. Det var det som stod pa schemat idag. Ikvall var det knytkalas/talangshow i calvary chapel. Det bjods pa mycket blandat som t.ex. tre blinda kvinnor som sjong "three blind mice", humor, pastor Joe som sjong en drivsang (ordet joint var med!) och massa annat. Jag sjong en svensk sang och sedan halleluja med PJ som sa garna ville gora nagot ihop. Jag har hallt varldens sotaste bebis, fatt mycket komplimanger och traffat harliga manniskor. Jag satt bredvid en sa harlig kvinna, Penelope. Hon ser lite ruffig ut och man tror att hon ar valdigt bitter men nar hon sitter och lyssnar pa vacker musik grater hon som ett barn och nar nagot ar bra ropar hon typ 'you go bro', eller 'that's my man', hur skon som helst. En salig blandning av folk ka man gott saga att det ar i alla fall.
Mitt humor blev battre nar jag fick vila upp mig hemma och ligga vid poolen. Jag behovde lite ensamtid och bara ta det lugnt.
I morrn ar Britt ledig och da ska vi antagligen ta bilen till santa cruz och hanga dar pa stranden, fett yao.





Nu ar jag trott och ska aka hem och sova. Take care people

san francisco

Kanner mig lite smairriterad idag. Har ingen aning om varfor, men ibland har jag mina dagar. Idag ar en sadan dag. Jag tror att jag bara behover sova sa kommer det nog bli battre. Jag har ju gatt upp halv sju nu i fyra dagar i strack for vi ar ute och gar (jag springer!). Det ar otroligt skont att komma upp och rora sig men idag kanns det i kroppen och huvudet. Igar var e harlig dag! Jag och Britt akte in till San fran for att se staden, shoppa och aka cable cars. Vi gick runt mycket och jag kopte snyggaste vaskan nagonsin, dyr men otroligt vart!
I forrgar hann jag inte med nagon bloggning sa det kommer lite bilder idag istallet. Jag foljde med britt pa en av hennes extraknack, chauffor for en skola. De skulle pa utflykt till ett stalle med massa roligt, typ mini-go kart, mini-golf, laserstuff och massa annat. Jag och Britt fick ta hand om en egen grupp med sex sota tjejer. Klubbor, bollar och barn overallt!




Abby, sotaste ungen ever.


Kayla var cool i mina glasogon.


Pa kvallen nar Britt skulle till kyrkan slappte hon av mig sa att jag fick ga runt lite downtown pleasant hill. Kopte en skjorta for 16$ som har kostat 42$, kap. Tva bh:s fick jag ocksa med mig. Bada for 8$, kap.

Gardagen:

Jag och Britt vantar pa Bart (tag)


Big city


Union square


Fin utsikt over staden


Har aker vi cable cars, mysigt att hanga sig utanfor nar den i sakta mak aker fram genom SF:s backiga gator


som sagt backigt, langst ner ser man havet.


alcatraz


salar




Min nya stavning


Cable car




Ok, min nya RASNYGGA vaska. Fann dem pa varldens basta affar, urban outfitters. Dyr, men den ar ju i lader.

 




my precious





tourist

I gar var jag pa guidad tur i San Francsico. Pastor Joe, som Britt jobbar for, tog oss med till SF i gar och visade mig runt, vart jag inte borde ga (overpretected) och vilka platser jag borde se. Vi akte aven till Golden gate-bron, Coittornet och Fishermans wharf, turistattraktioner. Jag var hangde pa med kameran i hogsta hugg. Nice evening.
I morse gick vi upp tidigt (las 06.30) for Britt och Joe gar alltid ut pa en timmas promenad upp pa en hojd. Jag var taggad eftersom jag suttit still sa mycket och drog pa mig mina springbyxor. Jag sprang en liten bit men slutade snabbt nar jag insag att hojden var riktigt brant och alldeles for jobbig for att springa hela vagen upp i. Val uppe tog jag fina bilder och invantade resten av klungan.
I dag har jag bara hangt vid den allmana poolen som finns pa Britts gata, last bok och slappat. Skont att inte gora nagonting i bland forutom att battra pa brannan.

Gardagens bilder:
 
Chinatown


Backig stad.



Golden gate i dimma


Jag chillar.


Dagens bilder:

brant backe till toppen.











frukost


min position idag


blev lite brun vill jag tro


Fick lite hemlangtan forut, eller inte hemlangtan for jag vill ju vara har men jag saknar mina kara. Man vill att de ska uppleva det jag far uppleva och jag tanker pa hur det skulle vara om jag hade med mig nagon. MEN jag ville gora en resa alla by myself och det kanns fett att jag gor det, sen blir det ju helt underbart att fa traffa Julia och hennes familj sista veckan i NY! Jag ska inte klaga, och det gor jag inte heller egentligen men jag ar van att hanga med vanner jamt och standigt efter kollektivtiden.

Puss.


shopping!

Min USA-budget kommer ga at helvete. Men det kvittar for det ar roligt att shoppa! jag borjade lite latt igar med att inforskaffa en ny kamera! Den ar hur bra som helst och jag ar valdigt nojd. En sony DSC-HX5 (tror jag)

fet jao.

Har kommer min shopping for idag:


orhangen, for love 21


forever 21, valdigt fint material, syns dock inte pa bilden.


forever 21


forever 21


vans


classic converse

Ikvall ska vi aka in till san francisco , se golden gatebron och sa ska de visa mig runt sa jag har nagon aning om hur staden ar nar jag ska aka in dit sjalv. Det blir kuul!
Jag ska aven bestamma hur jag ska gora med festivalen som ar pa sondag, jag vill absolut ga och det kommer antagligen bli sa. Den heter outside lands och ar inne i san francisco. Kommer nagra feta namn som jag vill se! Al green, chromeo, edward sharpe & magnetic zeros och damian marley. 75 $ for en dag, tankte bara ga pa sondag nar alla dessa band spelar, jag maste ju bara ga!
http://www.sfoutsidelands.com/lineup/

Har ar lite bilder fram Britts hus dar jag bor! Jag har ett eget rum och badrum och det ar hur mysigt som helst.


vardagsrummet


mitt rum


Till och med walk in closet, typ.


har en cool panoramaeffekt pa min nya kamera. Ser ni vilka fina och skarpa bilder!

early morning

Har du sett Inception? jag hade en drom i natt som var precis som den filmen. Jag hade nagon slags mardrom och forsokte vakna, nar jag val vaknat och lugnat ner mig marker jag att jag inte ar vaken. Och sa haller det pa hur lange som helst. Vid ett tillfalle gar jag in till Britt for att saga att jag har mardrommar och nar hon vander sig om i sangen sa ar det inte hon. Jag var verkligen helt saker pa att jag var vaken da och det var sjukt frustrerande att aldrig kunna vakna helt och hallet. Tillslut lyckades jag fa upp mina ogon och da kunde jag antligen somna om i lugnan ro.
Nu sitter jag pa Britts jobb, calvary chapel, och har precis kakat lite frukost. Hon jobbar har i receptionen och gor lite allt i allo. En man, Dawn stod just precis och spelade munspel for mig, sjukt coolt. Det ska bli intressant att se hur det funkar i en amerikansk kyrka, vem vet, jag kanske blir religios innan resan ar klar.
Har inte tagit sa manga bilder an men har kommer det nagra.
Leann, Brita, Erika, Jake. Vi kakade fish taco pa en marknad, gott!


Frozen youghurtstalle. Det var sjukt fett, man fick ta allt sjalv och det fanns allt att ha pa!


Party. Doing the yogapose.


beerbong.


beerpong, kul spel!


De roda muggarna, sooo american. go tjej, kommer dock inte ihag namnet. Snygg kille, han som typ inte syns.


Avila beach.


pretty nice


Pizzabak


Gott


resultat. perry.


Erikas bakgard


Erika och Jack


Mitt rum hos Britt. Mer bilder pa hennes hus kommer, mysigt!


Mocca chocolate white chocolate with creme, mustigt.




back in walnut creek

Gott trott. Den meningen kom sig inte riktigt tillratta utan prickarna men ni fattar vad jag menar. Jag och Erika gick upp tidigt i morse for att aka innan det blev mycket trafik, sa tre timmar senare ar vi nu hemma igen efter tva roliga dagar i san luis obispo. I gar var en lang och harlig dag. Thaimaten var helt fantastisk och bion, inception, var ocksa sjukt bra men jag maste se den igen med subtitle for den var lite svar att forsta i bland. Efter bion akte vi till the guys och satt och drack nagra ol och pratade. Jag gillar Erikas vanner, roliga och avslappnade. Jag ska kanske folja med nagra av dem pa en festival nasta vecka har i SF, det vore fett.
I dag blir det nog inte mycket gjort for bada ar trotta men lite hang vid poolen orkar jag nog med :) :) :)

living large

Jag as sa hungrig att jag skakar sa nu drar vi ivag for lite thaifood och sedan bio. Vi har hangt pa beachen hela dagen nastan och aven strosat runt pa stan. Var inne i en affar med sjukt mycket roligt och konstigt, fann en hel del presentmaterial. Vadret ar stralande och jag har brant mig lite.
I gar var det party for hela slanten, vi var hos nagra kompisar till Erika och alla var riktigt trevliga och roliga. Engelskan gick faktiskt mcket battre an vad jag trott ocksa sa det kanns skont. Jag kanner mig trott men otroligt glad for att jag ar har, like the best vacation ever!
Det blir mer seriost bloggande nar jag kommer tillbaka till SF. Vi aker hem i morgon ratt tidigt och sa blir jag hamtad av Britt pa kvallen, da far jag se hur hon bor for forsta gangen. Det kommer nog bli ratt chill for mig hemma hos henne eftersom hon ska jobba men det ar inget problem for mig, jag ser framemot att hanga i hennes bakgard med en bok i ena handen och den andra nerstoppad i en chipspase, lagomt anstrangande.
Puss pa er a

san louis obispo

I`m here! Det kanns skont att antligen vara framme. Igar var en lang dag och jag kanner mig lite snurrig i skallen idag men ar inte sa farligt trott anda.
Just nu sitter jag i min tremannings, Erika, hus dar hon ska bo nar hon ska plugga. Vi korde hit forut och det tog lite mer an tre timmar. Vi ska snart ga ner downtown for at ata fish taco och sedan ga i nagon affar dar Erikas roomie, Brita, jobbar. Tydligen 30% pa allt i kvall.
Det kanns helt sjukt konstigt men kul att vara har. I kvall kommer jag traffa manga ungdomar so I'm pretty excited! Det ar bikenight i kvall da alla cyklar runt typ och sedan efter skulle vi pa nagon fodelsedagsfest.
Det kanns sa ovant att vara den tysta i ett sallskap, jag pratar ju alltid och vill sa garna visa min personlighet. Det ar lite svart att bara prata pa nu i borjan men Brita sa nyss att jag hade bra engelska sa det kanns skont. Jag marker hur snabbt man tar upp the american accent, verkligen. Nar jag kommer tillbaka kommer jag typ gnalla lite med rosten och saga "like" mellan vartannat ord, det blir fett.
Jag ska ta massa bilder i kvall och satta upp har sa fort jag far mojlighet.
Puss pa er

wiiihaa

Ok. Nu är det verkligen inte länge kvar. Klockan är 02.48 och jag sitter i soffan i kollektivet och känner mig minst men coolast i världen. Inte många timmar kvar nu tills jag tar flygtåget till gardemoen och därefter flyg till en helt annan värld, typ. Jag är nervös så klart men nu när det är så nära känner jag att jag bara vill ha hela flygresan gjord så att jag bara kan få njuta av en lång härlig semester.

I kväll har jag varit ute och dansat med Klara, Johanna och Lina på klubb Tirsdag. Rågillar den klubben och hade gärnat stannat lite längre om det inte vore för ATT JAG SKA TILL USA IMORGON!!! Hoppas bara att Klara kommer hem natt så jag får tillbaka de kläder hon lånat av mig, återstår att se..

Sköt om er här hemma, var rädda om varandra och skriv till mig på fejjan så att jag vet att ni har det bra! Jag ska hålla mig så uppdaterad jag bara kän här på blögga.


Oslo tar emot mig med öppna armar

En perfekt start på min hittils största resa. Jag har saknat er så sambos. Har spenderat eftermiddagen ute på huk tillsammans med Johanna och Klara. Härligt att sitta och prata, kramas och känna denna stora och varma kärlek som flödar. Jag behövde nog få komma hemifrån men ändå inte flyga i väg direkt. Mamma grät förut när vi sa hejdå. Då började jag också. Lilla jag ska ut i stora världen, lite så är min känsla, men det känns skönt att jag faktiskt gör det. Det är perfekt att göra det precis nu.

Jag har käkat sushi, ett stort behov är stillat för en stund.

Jag sitter nu med Klara och kan inte låta bli att krama henne då och då, bara för att känna att hon verkligen är här. Snart kommer Lina från jobbet, då ska hon få mint krokant och vi ska prata i sönder varandra tills vi däckar.

Jag är så glad för er alla som jag har. Familjen, ni vet hur mycket jag älskar er och jag vet hur mycket ni älskar mig. Vänner, förstår ni hur mycket ni betyder för mig, för att jag ska må bra? Det gör ni va?

 


resfeber

Det pirrar i min mage. Snart sitter jag på ett plan till USA, för första gången i mitt liv. Det ska bli så sjukt kul och jag är verkligen redo för min alldeles egna resa. Jag ska först hänga med min tremänning Erika i några dagar och sedan med min faster Britt. Efter ca tre veckor i san francisco åker jag för att hänga med Julia och resten av the crazy Riordans i new jersey/new york.
Jag är mest nervös inför bytet på Newark där jag måste checka ut och sedan finna min terminal och allt det där, men jag vet att det kommer gå bra om jag bara håller mig cool. Det kommer jag antagligen inte göra men det blir en upplevelse, önskar jag kunde se mig själv när jag glider runt där med min enorma väska rullandes bakom mig och försöker se chill och van ut. Det blir kul.
Nu måste jag packa det sista och fixa allt som ska fixas. I morgon drar jag till Oslo för att hänga med min kära där och på onsdag är jag iväg!
Wish me luck!

RSS 2.0