US and A

Jaha i morgon bär det av igen. Efter att ha varit ute och rest i nästan fyra månader, sedan jobbat i en månad är det dags att flyga sin kos igen för en stund. Imorgon åker jag och Malin iväg till San fransisco efter nästan exakt ett år sedan sist. Jag har varit förvånansvärt lugn och allmänt laid back inför denna resa, man blir nästan lite avtrubbad med hela den här resfebergrejen när man nu har gått och blivit så världsvan och reser titt som tätt. Vi har redan planer inför helgen. Det blir en tur med familjen Lehmkuhl till något summercamp där våra tremänningar Erika och Linnea har jobbat. Jag har efter en hektisk dag äntligen lite koll på läget, väskan är packad och nu är det bara att gå och möta en taggad Malin vid tågstationen så drar vi tidigt imorgon.

Vi ses snart igen, ta hand om er så länge folkens.

Lite bilder från helgen, kalas för kusin Louisa:




födelsedagsbarn och barn


hej å hå



hade!

uppdatering.

Ja just det jag, den här gamla räven hade man ju fortfarande kvar. Min blogg har aldrig varit något helhjärtat projekt, och det kommer den aldrig bli, men ibland så får jag lust att dela med mig så därför hejdade jag mig när jag var påväg klicka DELETE THIS BLOG (ok har ingen aning om vad det egentligen står, jag går på feeling, spice it up a little bit).

Jag bor i Oslo för tredje gången. Jag trivs sjukt bra här och jag kunde inte haft en bättre början än den här. Ungar är fantastiska, att bo i kollektiv är underbart och parkhäng kunde inte bli mer chill. Förutom en fet förkylning och det faktum att jag är sängliggandes så är jag rätt nöjd med mitt liv. Insåg imorse när jag vaknade, av att snor rann nedför min kind, att jag åker till USA nästa vecka, häpp!

Så, vad har jag hunnit med de tre veckorna när jag har varit i oslo då?

Klubb tirsdag på fugazi. üntz üntz



hagen & cècile spelade!


operataket en tisdagskväll.


vi hängde utanför öyafestivalen.  Först ut, Edward sharpe & magnetic zeros


i väntan på kanye w



tacomyz


min bästa kompis.. och lina


st hanshaugen.


sonya, johanna och anja har varit på besök i helgen


full aktivitet


vackra anja


systrarna weiborgs innan konsert på operataket.




hoffmaestro köttar





timbuktu


jag just nu




min hylla just nu

RSS 2.0