snart helg

I morrn drar jag till Stockholm med min Linn. Det blir en fullsmöckad helg och jag ser framemot den.
Har inte hunnit se Klara och Lina alls mycket sedan de kom hem och det känns inte så fett. Nästa helg blir det qualitytime med min lilla ihopklistrade familj. Är ni på sambos?

Har sett remember me med Linn och Johanna. Oväntad på ett sätt, inte alls så gulligullig som jag trodde. Det var någ bra för jag blev kärlekskrank så det räckte och blev över. Vilken tur att jag alltid har någon att dela säng med. Hoppar du så  hoppar jag Linn (från löfte alltså)

Natti.

love life 2

Jag har kämpat mig uppför backen, jag har tagit mig över krönet och kör nu i fullfart i nedförsbacken. Jag har verkligen börjat inse att det inte alls är länge kvar här i Oslo. Många helger är redan inbokade och helt plötsligt så känns det som att det inte skulle göra något om det gick lite långsammare.
 
Jag ser framemot nästa helg för då åker jag och Linn till sthlm för att jobba/festa på Linns systers examensfest. Vi ska stå i baren= vi får gratis dricka= det kommer bli fest. Det blir även shopping, häng och mys hos Agnes som jag ska sova hos.
Andra saker jag ser framemot:
17 maj, jag har aldrig upplevt denna hysteri på rätt sida gränsen så det kommer att vara en upplevelse i sig.
Jamie Cullum konsert den 5 Juni. Mammas födelsedagspresent från mig.
Studenten, alltid lika fint att se glada lyckliga ungdomar springa ut från skolan. Lyckokänsla.
Sommarlov!
peace & love
USA resa i Augusti!!

Jihaa vilket bra år jag har haft och har framför mig!


fråga mig inte, ta det med pappsen. Va blir rä ra?

det blev inte ett så långt inlägg trots allt, har egentligen mycket mer att skriva men här sitter man än en gång och märker att tiden är alldeles för mycket och att man måste skynda sig i säng. Det enda ovärda just nu i mitt liv, brist på sömn.




love life

Mycket att skriva, lite tid. Jag vill berätta om min helg, jag vill berätta hur jag känner i allmänhet och vad som komma skall men jag måste i säng. Sammanfattningsvis så kan jag säga att jag mår väldigt bra och jag ser mitt liv som en spelbräda, bare å tute å köre så får vi se vad som händer.

I morgon kommer ett längre, lite mer ingående inlägg om hur fett mitt liv faktiskt är.

peace out

åå guud vad gott!

Alltså jag vet att det är tråkigt att läsa om vad folk äter. Men mat är min stora passion i livet och om jag inte skriver om detta här så känns allt bara så meningslöst.. typ. I dag var jag ute och sprang(!), på hemvägen tog jag svängen förbi grönland och köpte massa grönsaker, ett helt underbart ställe där man kan finna alla möjliga frukter och grönsaker till ett billigt pris. Jag stekte champinjoner, squash, morot, lök, (mycket) vitlök och röd paprika tillsammans. Lite krossade tomater och kryddor blandades i min wokröra. Till det blev det kokt potatis, fetaost och avokado. Uh det var gött.

Till helgen åker jag hem till Arvika och sjunger på dop och hänger med familjen. Det är mycket planerat i mitt liv nu och det känns skönt på ett sätt. Tiden rusar på och jag följer bara med.

Jag har egentligen inget vettigt att skriva så jag tar kväl. Godnatt


fortsatt ensamma hemma

Klara och Lina är en utav de drabbade i vulkanhärvan. De är fortsatt i London eftersom inga flyg går hem och det innebär FEEEST här hemma, nerrråå sköjja! Jag tycker lite synd om dom men är samtidigt lite avis, fasiken till en semester ni får nu tjejer!
Jag och Linn sitter på varsin sida om vårat rangliga soffbord med en laptop i våra knän och lyssnar på Hagens härliga mix. Mätt och belåten efter champignon och baconsås, pasta och en avokadosallad (i Linns fall gröt, inte lika fett men bra bukfylla dock).
Helgen barkade för min del. Jag hade kul, rikigt kul men det var ingen måtta på något. Förlåt för att jag inte skötte mitt jobb som festvärd på det bästa sätt, förlåt fredrik för.... ALLT, förlåt Linn för att du fick dåligt inflytande av mig och blev lika jävla dräggig som jag. Men kul var det.


förlåten? vänner?


Ed Hardy fan, fo real.


Snyggt födelsedagsbarn och en tjej som förvånansvärt redig ut.


Det känns väldigt speciellt att bara vara två i våran annars knökfylla lägenhet, jag och Linn passar på och tar ett glas vin efter en hård arbetsdag. Alkoholister? Nej bara livsnjutare.

mys

Hemmagjord pizza, fredrik intågad, ett vinglas nära till hands, FREDAG. Känslan av att ha en helg framför sig är lika skön varje gång. Och varje söndag så kommer man på att man faktiskt ska jobba en hel vecka till. Dumma lättlurade jävlar är vad man är, och tur är väl det.
Jag, Johanna och Linn har suttit i solen och sedan gått hem, storstädat och gjort massa god pizza. Fredrik har kommit på en liten weekend för att liva upp både sitt och våra liv, härligt!
Jag jobbar på sats i morrn men efter det är det en enda lång fest på obestämd tid. Det blir blandat folk på våra 48(!) kvadrat och sedan en eventuell utgång (jag menar man vet ju aldrig vad som händer, förfesterna här brukar ju vara rätt feta).

I kväll bare maser vi med en snus under läppen och en filt runtom oss för det är skönt å bare vare i bland. Peace out.



Pripps blå reklam eller inte, snygga är dom i alla fall. Dom är med mig

vår

Dagarna känns längre och mer innehållsrika. Det är oerhört härligt att känna att man gör något av dagarna i stället för att bara gå hem, stirra ut genom fönstret och på dataskärmen. Efter jobbet gick jag Klara och Linn till en park och hängde, sov i solen en liten stund och lattjade med Klaras nyinköpta bas ketboll. Klockan börjar dra sig och det är soligt ute fortfarande. Jag har ätit god middag, blivit lite röd i ansiktet av solen och mätt efter lax och mosmiddag. Att livet kan kännas så mycket bättre för att ljuset har kommit tillbaka är faktiskt otroligt.
I morgon åker Lina och Klara till London. Jag och Linn är ensamma i huset och kommer utnyttja det till fullo. FEST! Jag är pepp.
Nu blir det basketmatch i Cubaparken mot Fridlund och Karlsson. Antagligen kommer jag chilla lite vid sidan av, stå på händer och leka intresserad genom att då och då slänga i en kommentar som, Använd djupet! Foul! eller men för fan Hägglund! Detta blir kul.




Bara ett år sedan, så långt borta. Nu, ett helt nytt och bättre liv.


SOL

Lite bilder från helgen. Mirja var här och vi hade en lugn helg tillsammans allihopa. Riktigt härligt att hänga med tjejerna, prata massa strunt och äta gott. Solen har kommit till Oslo, folk har vårkläder på sig, glajjorna på huvudet och lätta skor som klickar mot den numera torra asfalten. Det är helt underbart härligt med vår! Mitt humör i dag är däremot inte på topp, trött på tjatigt folk på jobbet. Men jag står ut, för snart säger jag upp mig och drar. Egentligen är jag ju glad innerst inne men det är nog pms som spökar. Så i dag är inte dagen att ta en disskussion med mig för jag kommer käfta tillbaka 100 gånger om och jag kommer krossa den personen med spydiga kommentarer tillbaka så att den får mardrömmar, lite så känner jag en dag som denna.
Eftersom jag har en omtänksam Klara Hägglund som sambo och kär vän så tog hon mitt pass på SATS idag. Tack Klara, en räddande ängel är vad du är.

I lördags gick jag, Linn och Mirja på tur. Vi såg massa fina hus och njöt av vårsolen





smiling faces


Svennehus


Nu tar jag min i-pod, min ELLEtidning och går ut i solen och bara mår.

...

Magkatarr är inte kul. Fan för att må dåligt. Sushin var nog ingen bra idé trots allt. Wasabi, soya och ingefära blir nog lite starkt för min känsliga mage. Men men jag får bita i det sura äpplet (läs sura uppstötningar, sköjja) och gå och lägga mig, förhoppningsvis är illamåendet borta efter en ordentlig natts sömn.

Natti.


ge mig energi, eller en bölle

När blir jag pigg? Eviga trötthet, det är värre än vanligt nu. Somnade på kontoret i morse, inte helt stabilt. I morgon är det dock fredag och det tackar jag för. Mirja kommer och hälsar på så det kommer bli riktigt mysigt att bara hänga med tjejerna och göra det som faller oss in, ingen fest denna helg.





I kväll blir det häng hos grabbarna grus med nedanstående dårar. Sushi blir. Gött ändå.





oslo, I´m back.

Det känns väl helt ok att vara tillbaka. Jag känner att tiden kvar här i Oslo sakta men säkert rinner iväg. Snart ska man säga upp sig från jobb och packa sina väskor för att åka tillbaka till Arvika. Det är inte förrän nu jag känner mig lite ängslig för att lämna detta liv och sedan hoppa in i något annat. Jag menar, hur mycket har jag planerat mer än att jag ska resa? ska jag börja plugga? ska jag jobba? vart ska jag bo? Nej usch alla de där frågorna man stod med när man stod med betyget i handen och studentmössan på sne kommer plötsligt tillbaka och man känner sig så fruktansvärt liten. Det ordnar ju sig med tiden, men det lilla kontrollfreak som jag är vill ju ha kollen. Jag ska njuta av det sista här och jag har redan flera saker att se framemot så det känns väldigt skönt. Nu till helgen kommer Mirja till Oslo, helgen därpå är jag och Linn ensamma hemma eftersom Lina och Klara drar en weekend till London, helgen därpå åker jag hem till Arvika för att sjunga på dop och se på rocky horror show. Valborgshelgen firas i Stockholm på Linns systers examensfest där vi ska ta hand om baren (fri dricka hela kvällen, hur ska det sluta?).. Ja som ni ser har jag många strängar på min lyra och jag känner på mig att jag knappt kommer hinna blinka innan det är sommar! FETT








härliga liv

Fy vad bra jag mår. Det är söndag hemma i bushen, jag ska inte åka till Oslo i dag, jag har snart ätit upp en geisha chokladkaka och jag mår riktigt jävla bra. Gårdagen var mycket rolig. Vi började med förfest här ute hos mig. Dans, tacochips med goda såser och härligt sällskap hade vi. Alla drog sedan in till tiki och festade loss. Syster och kusin drog i gång med shots i olika kulörer och smaker, Linn visade vart skåpet skulle stå i typ 10 minuter och jag och Maya dansade tillsammans natten lång tills mina fötter gjorde ont (jävla helvetes skor, varför varför envisas jag med att ta på mina 12 cm klackar när det spelas fet musik på tiki?). I dag har familjen varit hos Bomma och käkat påskmiddag. Det blev trerätters. Förrätten var macka med rökt lax, en muffin gjord på feta och oliver samt kex med cream cheese och svart trattkantarellsvamp. Till huvudrätt fick vi en god kycklinggryta med ris och efterrätten var crème brûlée med passionsfrukt och lime. Sagolikt gott.
I kväll tänker mamma och pappa lyssna på hög musik och dricka vin för att kompensera min fest i går. Jag vet inte om jag har lust eller ork att joina, är egentligen mer sugen på att bara dega. Det finns bare möjligheter så det blir nog en bra kväll vad jag än tar mig för.


bra frän


fint folk


fint par


dance dance dance


dans i söffa


peppade



Min ögonsten


påskmiddag


så sööööte ra


Underbara Bomma, underbara kock!


Underbara älskade


mår






Påsk 2010

Härliga vårväder! Regn, hagel, sol, blåst och snö har jag hittils varit med om idag och jag kunde inte bry mig mindre om att det emellanåt är skitväder ute eftersom jag strålar i mig själv. Min andra dag hemma i Arvika spenderas hemma med familjen. Jag har hittills hunnit med äggpromenad, monsters inc (är det ok att gråta till den?) och lunch. I går var jag i stan och fikade med vännerna och gick sedan hem till Ican för att umgås med henne. Tanken var att jag skulle åka hem och ta en lugn kväll men efter mycket övertalning stannade jag kvar. Captain morgan blev, the roof blev, trevligt sällskap blev. Jag hade en väldigt fin kväll och tycker att det är härligt att umgås med good old friends. Efter obligatorisk pizza på Viktors och allmänt häng, fick jag tag på skjuts hem till bushen.
Det spritter i kroppen. Våren kommer och jag umgås med alla de jag tycker mest om. Jag känner på mig att denna helgen kommer bli minnesvärd.
Frågan är bara om jag ska ut i kväll också? I morgon blir det ju absolut party men jag borde kanske ta det lugnt en kväll, eller?

Fina pican i går


Good old friends


Toahäng, nyklippt och nyfärgad btw.

RSS 2.0