Pai

Vi har kommit till en mysig liten stad uppe i norr. Pai ar mer i var stil, man bor i bungalows vid ping river och det finns massa chilla barer som man kan hanga i. Idag bestamde vi oss for att kolla pa vattenfall och eftersom jag ar den enda med mopedvana sa blev det cykling i stallet. De sa till oss att det var ca 5 km dit men jag tvivlar. Konstant uppfor med cyklar utan vaxel var inte det lattaste jag gjort i mitt liv. Storre delar av vagen gick vi. Val framme fick vi bada i kallt vatten och det var sjukt vart men vattenfallet var inte mycket att hurra for eftersom det ar sa varmt och det inte ar mycket vatten i forsarna. Vagen tillbaka gick latt som en platt, vi rullade hela vagen hem och pa vagen fann vi en mysig bar dar det saldes hempaklader. Ingen gick darifran tomhant.

Pa magfronten har det hant mycket. Efter att ha tagit naturpiller sa lag jag en hel natt med magsmartor, fortfarande inget brunt i toaletten men vips, nar man akt i 2h i minibuss och stannar for paus, DA satter celines mage i gang pa allvar. Att ha diarre i en minibuss pa vag till Pai med 750 (pa riktigt) kurvor ar inte kul. Men jag ska inte klaga, det funkade ju. Inte helt stabil an, mar inte pa topp men det blir battre och battre.
(btw, att INGEN har kommenterat, har skriver man om sitt allra privataste men ingen feedback.. ack och ve)

Nu ska vi ata brakmiddag, ser jag fram emot! I morgon ska vi hanga vi nagon pool som vi har hort talas om. lea charterliv for en dag, det blir fett.

(bilder kommer, alldeles for seg dator for det idag dock)

snalla, lat det floda!

JAG VILL BAJSA! Ska det vara sa fruktansvart svart? Jag kan saga er alla som inte har haft forstoppning att det inte ar kul nar man sitter dar pa toan med magont och trycker for glatta livet, och det enda som kommer ut ar en liten fjart. Inte alls kul. Ortpiller ar inkopta och jag hoppas verkligen pa succes pa toan snart for annars kommer min mage att spricka.

 Imorgon drar vi vidare, ut fran storstan till Pai. Det verkar vara fett dar och vi kan knappt vanta efter att fa hoppa i vattnet och fa sola lite. eventuellt ska vi bo pa en farm eller sa ska vi bo i bungalows precis vid floden eller uppe i ett trad. Jag hoppas att det blir bra!


sista kvallen pa ton sai


tokigt


hejda fina strand!






varan tuk tuk gubbe, sot.


vi tande ljus for lycka och langt liv.





fish spa, fiskarna suger bort massa dret och det var sjukt kittligt och lite scary i borjan men nar man kunde slappna av var det gott.


lina och tyska regina som hangde med pa girls night out med manikyr och middag


turister


parkhang. Vi gjorde smycken och chilla


jag lar mig



en snubbe fran england som larde oss lite meditation.

chiang mai

Stadsmiljo. Kan ju vara fett liksom men har saknar vi havet helt otroligt mycket. Battre blir det inte nar bada mina partners spyr och ligger i sangen. Lina har aterhamtat sig och ar uppe pa benen men nu ligger Mia hemma pa rummet i stallet. Det ar ju ett mirakel att jag inte har blivit sjuk an, och jag hoppas att jag slipper for det ar inte kul att ligga i ett stekhett rum dagarna i anda. Igar var varan forsta dag har och den spenderades pa sondagsmarknaden. Jag och Mia shoppade pa och vi har kommit pa att vi antagligen maste skicka hem en extra vaska med saker innan vi kommer hem eftersom det finns sa otroligt mycket fint har! Nar benen blev trotta och hettan lite for jobbig satte vi oss i utkanten av marknaden och fick en timmes massage, harligt! De bande, tryckte,slog och masserade och man fick kanna att man lever. Pa kvallen drog vi ut och at tillsammans med en tysk tjej som bor pa samma guesthouse som oss och sedan blev det ol och livespelning pa en bar dar vi traffade rasmus och ryan som vi motta pa lanta, innan vi gick hem.
Vi kommer nog aka harifran imorrn eftersom vi vill ut fran stan, vi saknar att bo i bungalows med spindlar och kackerlackor, vi saknar att bada och vi saknar att chilla sa hart som vi ar bast pa. Men men det ar i alla fall en fin stad och vi forsoker njuta sa mycket vi kan anda.
Det kranglar att lagga upp bilder tyvarr sa det far bli senare.

one love!



aventyr i djungeln

Hej traningsverk. Igar var det aventyr i djungeln, vi klattrade som apor langt upp i djungeln for att se en lagun. Vackert var det men den basta upplevelsen var vagen dit. Har behover man inte ga pa nagon klattringskurs for att klattra, vi kottade hart och det var en riktig utmaning for oss alla. En harlig upplevelse som nu kanss helt otroligt mycket i hela kroppen. Helt sjukt.
Idag har vi spenderat dagen med att chilla, precis det vi ar bast pa. Vi ater god mat, vi pratar om toalettbesok och om att vi vill bli brunare. Allt ar i sin ordning. Snart ska vi ga ner till varan stammisbar, chill out bar och ta en fruitshake eller kanske en chang.
Ta hand om er alla! Mia och Lina halsar sa gott till alla!





Har var vagen upp till lagunen, inte riktigt vad vi vantat oss men det var fett kul!


ingen stress

Vill ni veta vad vi pratar om mest? Det finns nagra huvudamnen som det snackas hett om har pa ton sai beach. Det forsta ar hur brun man ar, hur brun man vill bli och vad som ar for brunt. Det andra ar mat. Jag ar sa lycklig att jag ar i ett land med helt sinnsykt god mat och vi glader oss till varje maltid! Idag at jag en gul curry med kyckling, potatis och lok. Spicy och helt otroligt gott! Det sista handlar om toalettbesok. Nar kommer till ett land sa far man handskas med ny bakterieflora och det marks kan jag saga. Oj vad jag skulle gora mycket for att fa igang magen lite..
Livet rullar pa och vi har det underbart. Det gar inte sa snabbt i svangarna och vi kanner ingen stress med att aka harifran eftersom det ar sa fett har. Vi gillar laget, mycket!

Nu blir det mat an en gang. Imorgon blir det djungelpromenad till en lagun, det blir fett.

Caio!

tonsai beach

Nytt place! Vi har kommit till ett sjukt vakert stalle med helt otrolig natur. Tonsai beach ligger precis bredvid railay beach och det ar ett riktigt backpackerstalle med massa mojligheter for klattring, det ska provas inom de narmsta dagarna. Vi bor typ i djungeln och vi har sett bade apor, stora odlor och baotaspindlar. Vi omsluts av otroligt vackra berg och man blir helt tagen var gang man kommer ut fran sin bungalow.
Idag hyrde vi en kajak for tre och paddlade runt, vi stannade till vid prai nang beach dar det blev lunch och solning. Efter varan harliga tur pa vattnet satt vi i skuggan och tog oss en varsin cola innan det var dags for duschning och omkladning. Snart ska vi ta en long tale till railay beach for att ta ut pengar och ev shoppa bikinis.


mia och ronja som vi traffade pa koh lanta



nar vi anlande tillrailay beach visste i inte riktigt vart vi ville bo men vi hade fatt tips, nar vi gatt ett tag med vara stora ryggsackar sa fragade vi nagra som berattade for oss vart de trodde att vi menade. Vagen dit var lite jobbig sa de men vi bestamde oss for att ta den. Djungel, stup, myggor och annu mera stup. Helt sjukt svettigt men vart det for det var en upplevelse i sig. Nar vi kom ner till den beachen vi bor nu sa vi att railay beach lag hur nara som helst och att man kunde ta en bat som tog hogst fm minuter, fail men kul.


sahar svettig blev jag


one love fran oss!

bilder!

Antligen kommer det bilder. Dessa ar fran olika dagar men de sista ar fran idag. Vi ska ha avskedfest for tysken och rasmus idag som aker fran andaman bay, om tva dagar aker vi vidare ocksa.


apor och biltur

Idag har vi varit pa tur! Vi gick upp ganska tidigt och tog en tuk-tuk till long beach som ar stranden efter var. Dar at vi frukost och letade efter nagon dagstripp. Egentligen var tanken forst att svi skulle ut och snorkla men i stallet akte vi med tva skona thaidudes for att aka longtale (bat) och mata apor. Det var valdigt fint dar vi var och aporna var sota, sjukt varmt thow men jag klagar inte, det ska ju bli annu varmare sa det ar bara att vanja sig vid den tropiska varmen. Efter apturen drog vi vidare till en strand dar det nastan inte var nagra manniskor, drack en pineapple shake och akte sedan hem igen. Vi gjorde inga vidare anstrangningar idag men anda sa kanner jag mig trott, herregud jag ar ju van att ligga pa stranden, ihavet eller i skuggan och lasa en bok. Hart liv jag lever.

Ikvall blir det antagligen hang i baren igen, vi har ju lart kanna typ alla som bor har eftersom det inte ar ett sa stort stalle vi bor pa. Jag verkligen alskar stamningen har sa vi stannar har nagra natter till.

Det ar sa sjukt god mat harborta, rena paradiset om man ar en matalskare som jag. Nya favoriten ar thaipancakes med choklad och banan, sen ar det ju sweet and sour shrimps ocksa, och masaman, och pad thai.. aa ni fatter.

fan da, jag forsoker ladda upp bilder men natverket har arinte sa stabilt och jag har forsokt tusen ggr nu sa jag ger upp, synd for jag vill ju visa er allt det vackra som jag far se var dag. Jaja jag lovar att lagga upp massa nar det loser sig har eller nar jag ar nagon annanstans.

Peace fran andaman bay!

 


koh lanta

Ny o! Igar lamnade vi phi phi och drog vidare till koh lanta som ar en storre o ungefar en timme med bat. Lina har varit har forut sa vi bor pa samma stalle som hon gjorde. Jag har bara varit har i tva dagar nu men diggar det redan. Lugnare stalle, mindre folk och fantastiskt vackert. Mirja som ocksa har varit pa koh lanta tipsade mig en massa haftiga grejer som vi maste utforska. Vi bor i en bungalow som kostar ca 25 kr per natt per person, inte illa pinkat.

Imorgon blir det nog battur och snorkling och ivall aker vi in till stan for att kopa lite saker som behovs, typ myggspray och sarong.

Det har ar sa sjukt harligt sa att jag inte kan forsta. Snart ar val forkylningen borta och myggbetten inte sa svullna, det ar det enda, annars mar jag som en drottning. perry.


har ar var bungalow

har lite problem me att ladda upp bilder tyvarr men det kommer inom sinom!

Phi phi

AAH det ar sa fantastiskt har! I gar anlande vi till phuket och tog direkt en bat ut till phi phi dar vi ska stanna nagra dagar till. Gardagen var en enda dimma eftersom vi nastan inte sovit nagonting pa tva natter. Vi somnade klockan fem och gick upp halv tio i morse, 16 h somn behovdes!

I dag har vi chillat pa stranden och var nyss uppe pa en wievpoint och tittade pa solnedgangen. Jag kan redan saga att jag alskar det har!

 




hors snart igen kara ni, nu ska vi ta varan forsta drink vid nagon strandbar.


RSS 2.0