Utkast: Maj 29, 2010

Vaknade ensam i lägenheten. Eftersom linn och klara sov över hos m&m så fick jag spendera natten på loftet ensam. Solen sken så härligt och himlen var så blå att jag inte kunde förmå mig själv att ligga kvar i sängen längre än till tio även fast huvudet var lite tungt efter ölhäng med thomas på jobbet & co.

Två äggmackor och en kexchoklad senare så hade jag packat min väska med filt, en bok och I-poden. Jag tänkte få lite sol på mig i någon park innan det är dags för jobb klockan två. När jag kom ut från lägenheten fick jag syn på de mörkgråa molnen som tornade sig upp bakom hustaken. Jag var fast belsuten att ändå gå och sätta mig, även om det bara skulle bli för en stund. Jag hann tyvärr inte fram till parken innan regent stod som spö i backen och jag tog mig en tur på grünerlökka i stället och gick i alla fina små butiker som finns där.

Jag har varit otroligt sugen på chips de sista dagarna. Jag tänkte i dag att jag skulle hänga på norskarnas sundhysteri och pröva ett nyttigare alternativ. Så jag köpte Snack a Jacks, ett ris och majssnacks med ostsmak. Tänk riskakor med dubbelt så mycket luft i och en liten liten antydan till ostsmak i typ en sekund innan allt smälter ihop i munnen. Fail. Om man är sugen på chips så ät chips, det säger jag bara. Det är ju inte det att jag droppar dessa "snacks", i stället sitter jag och har ätit upp nästan allt, i hopp om att nästa blir godare. Det har inte blivit det hittils och den sista lär ju inte vara bättre den heller. Tropicana antioxid och snack a jacks gör mig kanske till en sundare människa men tillfredsställd är jag då inte, på långa vägar.


Snart ska jag i väg och jobba extra på ett annat ICA. Det är varetelling som gäller i sex timmar framöver. Jag får betalt för tolv, värt. Hoppas på en härlig lördagkväll med fina vänner


Den här gamle skabbräven kanske? Närrå


----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Lång dag, mycket jobb.

Jag ville ha Serbien men fick Tyskland. Helt ok men inte riktigt nöjd.


Milan milan min Milan.


eurovision

Det kanske är för att eurovision är här i Oslo, vad vet jag? Men jag är mer inne i det än någonsin. Det kan också bero på att jag, Linn och Magnus har sett nästan alla avsnitt av "inför eurovision". Jag sitter nu bänkad och kollar på den andra semifinalen, fräsiga låtar. Dock så är grekland fortsatt min favorit.

Jag har varit duktig i dag. I stället för att följa med till Magnus och Markus med Linn och Klara för att kolla på schlagerfesten där så stannade jag hemma för att städa. I bland kommer det bara, mitt städsug och det stoppas inte förrän jag gör något åt det. Vilken underbar sambo jag är. Så jag drog på mig min partytklackar för att festa till det lite och har nu dammsugit det mesta man kan dammsuga, skurat äckligt toalettgolv och rensat avlopp. Händig tjej i sin bästa år, köm å ta mäj.

Skriver just nu med min vän Stina. Jag saknar dig min lille fis. Sommaren kommer bli så otroligt härlig, jag kommer få träffa de människor jag saknat mest och det känns helt underbart. Det är så mycket jag ser framemot så mycket just nu att det nästan kan övergå i någon slags förrvirrad lyckoångest, svårt att förklara men det blir nog lätt så när för mycket snurrar i mitt lilla huvud.


hon är inte bara snygg, hon får mig också att le.


ska man bli råblond och skitbrun till sommaren kanske?

det blir bara vackrare och vackrare

Promenader, vackra hus, människor och gröna träd gör mig lycklig i dag. Jag har promenerat på fina ställen och upptäckt att det inte är mycket som ska till för att man ska känna lycka. Vackra omgivningar, nya gator som man inte sett förut, lummiga parker och doft av syrén. Oslo blir blir bara vackrare och vackrare för var dag som går.
Jag har tagit semester i själen, alltså jag känner att livet är fett och att det vore ännu fetare om man slapp jobba. I går var det en månad kvar tills vi flyttar hem, det kommer gå så sjukt snabbt och vips så sitter jag själv på ett plan påväg till USA. Wího vad jag har hela livet framför mig.

Nu sitter jag och kollar på eurovision song contest och hoppas få en skymt av Lina som är där. Det ena bidraget är värre än det andra men jag har en favvo, det otroligt manliga bidraget från grekland. Det svänger. Haha Lina, jag vill se dig nu, den personen som jag kanske minst kan se sitta och heja på en schlagertävling. Antingen sitter du och skrattar åt allt eller så är du övertaggad, typ står på stolen med en serbisk flagga i handen som du snott av en liten unge och köttar för allt du är värd! Jag hoppas ju på det sistnämnda.

Peace.



VÅR!

Kroppen är trött men i själen spritter det! Känslan när värmen kommer och solen kikar fram är lika fantastisk varje år. I dag har jag varit ute tills klockan blev kväll och det är fortfarande ljumma vindar som stryker över Oslo. I övrigt har väl dagen inte varit topp eftersom det var 17:e maj firande går. Det barkade men det var kul. Livet är fett ändå. Mycket fest har det blivit och det lär väl hålla i sig när sommaren nu är på ingång.
Jag ska åka till USA i Augusti! Det ska bli så kul, I´m so exited (som montazami säkert skulle sagt).
Jag och Maya har bestämt oss för att åka till Asien i vinter i stället för sydamerika. Ett bra beslut tror jag. Jag har så mycket att se framemot nu och det är härligt.
Bilder från mina senaste bravader kommer dyka upp under veckan så håll utkik.
Nu, té och marabou digestive med Lina och Linn.


blondett

Nyslingad, trött och nöjd över en härlig dag. Jag kan inte förstå att det faktiskt var i morse jag var uppe i ottan och sjöng tillsammans med Mirja och Joëlle på gökottan. Jag har hunnit med fika på sunday, powerwalk och styrka, god middag med familjen, chill och färgning av hår. Jag ska nu gå till sängs med en färg i håret som för tillfället ser lite orange ut (det har dock inte torkat än) och hoppas att nästa dag blir lika bra som denna.

Jag och Maya har tänkt om i våra reseplaner och kommer antagligen att styra kosan till Asien i stället för sydamerika, jag tror att det är ett vettigt beslut. Jag längtar så jag dör lite.

Godnatt på er.

I <3 kollektiv

Det är fortsatt häng i kollektivet, och jag älskar det. Agnes, Linn och Lina sitter här tillsammans och kollar på norska hollywoodfruar, käkar smash (bästa godiset ever) och pratar tatueringar. Inom sinom kommer ett flertal av oss ha bläck insprutat någonstans på kroppen. Fett.
Jag har funderat på hur det kommer bli att inte längre bo i kollektiv. Jag har alltid varit en människa som tycker om att vara bland folk men som också behöver egen tid. Jag trivdes verkligen att bo själv när jag hade egen lägenhet och det är väldigt skönt att ha sitt eget. Här har man inte rum för något eget, över huvudtaget. Vi delar säng, garederob, skafferi, kylskåp. Vi låser aldrig dörren när vi går på toaletten och det är titt som tätt kö i köket när alla vill göra sin egen mat. Man vänjer sig så sjukt snabbt vid att bo såhär och jag kommer nog sakna det mer än vad jag kan ana nu. Att automatiskt ha vänner runt omkring sig hela tiden är en fantastisk tillgång. Direkt när man känner sig nere, har en klump i magen eller bara känner för att prata så finns det alltid någon där som är villig att lyssna. Det är underbart, speciellt för mig som kanske hellre drar mig undan och blir osocial när jag inte känner mig på topp. Att bo kollektivt är något som jag verkligen kan rekommendera alla. Man lär sig sjukt mycket om sig själv och även om andra.
Jag och Linn har fem helger kvar här innan vi flyttar hem till Arvika över sommaren, det är ingenting.

Kollektivet lorten/näcken, damn vad jag kommer sakna dig din gamle skabbräv.



Måste visa mina nya fina headphones. Ett riktigt kap, we-utförsäljning så jag fick dom för 250 pix i stället för 800-900. Dessa är ett resultat av ett samarbete mellan bloomingdales och wesc, jag har dock inte bloomingdalesloggan på mina. Bra fräne!


It´s a hard knock life

Häng hemma med vänner behövs på en söndag. Jag har någon form av ångest, bakfylleångest kallas det i folkmun men jag vet inte jag. Jag har inte gjort bort mig (mer än vanligt), inte gjort något dumt. Jag har helt enkelt bara styrt på som vanligt men det är nog mycket tankar i min lilla skalle som gör mig förvirrad. Jag kan inte styra upp varför jag känner som jag gör, och när jag väl försöker det så blir det bara konstigt. Ett oväntat möte från det förflutna kan ha en viss inverkan trots att jag kanske inte vill erkänna det. Ett jäkla virrvarr har uppstått och jag vet inte riktigt vad som sker.

Vi har spenderat många timmar här i kollektivet på att diskutera ämnet KILLAR. Det är inte mycket vettigt vi har kommit fram till och det lär förbli så. Sorry guys men ni kommer aldrig förstå oss och vice versa. Vi tjejer analyserar oss till de konstigaste scenarier och känslor, vi gräver så djupt att vi inte själva vet vad vi pratar om och efter 5 timmar av tjötande och grunnande så har vi fortfarande inte kommit fram till om vi ska skriva puss eller kram som avslut i ett sms.

Choklad, vänner och té behöver vi i kollektivet i dag och det är precis det vi tar till. Gud vad jag älskar er.

när solen är framme lever jag

God mat, träning och fint sällksap ger mig god energi. Jag har promenerat med Klara till majorstuen och tränat på SATS där. Jag har slängt i hop god mat (currykyckling-gryta med massor av sweet chili, vitlöksstekt squash och grönsaker) och jag har mått väldigt bra tillsammans med min fina vän som jag träffar alldeles för sällan.


PUSS


Stockholmshelg, underbar helg.


on the go


färdmedel


samba sushi, handikappspinnar till Agnes


examensfest, trevligt tema


alternativ variant


passande


dansgolvet


bra go


limosafari


clean


livet ut och lite till


mose backe


shopping


feta klackar


rivigt


slappy


hood


skrattorgie



det barkar


"hur gamla är ni? 12?" wooo!


fina underbara


ölhak, underbett


tror dom är släkt


kvart i tre ragg


zickenstam (linn har bytt image, kör fullt ut med underläppen)


summering: stockholm är fint och jag har haft en otroligt bra helg


stockholm, kanske i mitt hjärta?

Jag får bra vibbar från denna stad jag tillbringar min helg i. Just nu sitter jag i Agnes lägenhet och vilar upp mig från gårdagen. Det är så otroligt skönt att få vara med Agnes, min bästis från dagis. Hon och jag har, trots upp och nedgångar, alltid varit självklara för varandra.

I går var det shopping och fest på schemat. Väldigt nöjd med bådadera. Bilder kommer.

Ikväll blir det först mys med vännerna, en box vin och en påse chips och sedan får vi se vart stockholmsnatten för oss. Just nu känner jag mig trött i kroppen och tror kanske att min kväll inte kommer sluta så sent men av erfarenhet (hey jag är vuxen nu) så brukar dom kvällarna bli galnast. Helt crazy.

 

Puss.


RSS 2.0