TORSDAG

Jag har handlat julklappar! Jag har egentligen inte alls tänkt på det där med julklappar till familjen men det är ju rätt fett när man liksom bara springer på dom sådär utan att behöva leta. När man är så många som vi är i min familj kan det vara lite skönt att börja i tid också. En klapp var ska dom få, en perfekt en så att alla blir rånöjda. Själv har jag på riktigt släppt det där med paket fullständigt, på riktigt. Visst jag älskar att få grejer men jag har märkt på senare år att det enda som verkligen betyder är att familjen är samlad. Att vi får äta gott och bara vara tillsammans, kanske klyshigt men oj så sant. Så ge mig en julöl och en julskinka så blir jag nöjd, fo real. 
I morrn mjukstartar jag helgen med myskväll i kollektivet. Jag tänker chips och dipp med mjukisdressen i högsta hugg. På lördag däremot blir det fullt ös med flera olika festalternativ. Jag gläder mig till båda delar!

Dagens låt: Kanye West – I Wonder
Dagens jobbiga: Seriöst, min träningsvärk. Av lite hemmaträning tillsammans med mirja går jag nu som en östermalmsbrutta med för höga klackar och nyblekt anus.
Dagens goda: snus och té
Dagens mysiga: När mina fina små dagisbarn pussar och kramar på mig.
Dagens mest värda: Att Julia är på svensk mark!!!


HAI!





en öl om dagen

Eller ett glas rött för hjärtat. Jag lever mer än någonsin (jag skriver det i varje inlägg mer än någonsin) och det ska det inte klagas över ett endaste dugg. Det gäller att tro på att livet kan vara fantastiskt, inte hålla igen för att man tänker att det roliga någon gång kommer ta slut, eller att det ändå kommer något dåligt just för att man mår så jäkla bra. Inget mesande med vad man känner. Känn, känn utav bara helvete för det är ju det bästa som finns!
Igår träffade jag Johanna, vi fikade och drack öl. Idag dricker jag en öl igen på samma ställe, sitter och kollar vad som händer på cybervärlden (ingen internet i lägenhet för tillfället) och är otroligt glad över att facebook finns då de närmsta är på andra sidan jordklotet. DAMN vad jag saknar mina forna, och förhoppningsvis, framtida sambos! Julia kommer till Sverige till fredagen, gud vad skönt det ska bli att se henne! å gud vad jag är lycklig!


time to uppdatera

Jag har ju ett så fett liv så jag hinner inte uppdatera här så ofta. Just nu befinner jag mig i Arvika, eller rättare sagt, Högerud. Familjen är nästan helt samlad, bara Christophe som saknas. Som alltid när vi blir tillsammans, blir jag flamsig, sjunger så stämbanden blir hesa och dansar runt i vårt fina utbygge. De senaste timmarna har spenderats framför pianot med Joëlle där vi spelat jullåtar och sedan har det sjungits till jullistan på spotify och även lite mariah carey, precis som the good old days (nu snackar vi typ 1995). I morgon går flyttlasset till Oslo och det har aldrig känts så bra som det faktiskt gör nu, att vara där. Fett kollektiv, bra jobb och härlig känsla betyder så mycket.

Världens bästa kärlekslåt just nu. När man inte har en man får man drunkna i bra musik i stället, jag klagar inte.

Lorraine Ellison – Stay With Me - Remastered Single/LP Version

lycka

Igår var det lycka som fyllde min kropp. Jag och Mirja gjorde oss råsnygga och pimplade vin som gudar. Det är faktiskt helt underbart att jag lever som jag gör. Jag gör bort mig ofta och tabbar mig men jag kunde ju inte bry mig mindre eftersom livet är så fett. En kul kväll med roliga små otippade avslut i kollektivet. Man får faktiskt gilla läget precis som det är.

Råsnygg kusin


Jocke the man


Peace out!

myskväll

Kvalitetstid är viktigt. I kollektivet Lena är det kvalitetstid JÄMT, tänk typ happy hour fast alltid liksom. Soffan värms ständigt av softande, härliga ungdomar som tycker ätt liver är sjukt fett. Idag har Stina varit hemmafru och hunnit med en massa hemmafruigt, som t.ex. tvätta (mina) kläder och bakat sjukt god kladdkaka! Så kvällen har spenderats i vardagsrummet med kladdkaka, choklad OCH ballerina samt té. Sonya kom förbi och vi har snackat och spelat gitarr hela kvällen. Jag är så glad för att jag har träffat de människor som bor här och det är detta råhäng som gör mig så taggad på att vara kvar i Oslo en sväng till.





Seriööööst!

Jag lyckas allt ja. Har blivit råförkyld, för fucking TREDJE gången på rad nu. Sjukt trött är jag på att inte vara pigg och bara vilja ligga i sängen. Nej usch jag orkar inte mer. Tänkte köra någon mirakelhuskur så att jag blir frisk snabbare, jag tänker nyttig mat och massor av vitaminer, ett litet järntillskott på det och så är jag fit for fight igen. Man blir inte mer än vad man gör sig till och med rätt inställning så mår man faktiskt bättre, synd bara att jag är en bitter jävel idag. Hai.


orkar inte skriva

FREDAG. Ölhäng i kollektivet.


roomies


sötjocke


Hai.

LÖRDAG. Fest hos systrarna mossberg.


Systrarna baalens var där också


Bästa surprisen på kvällen, häpp!




haha killen bare mår


cute






frukostbuffé. Rågött.


Tack alla för en fin helg!

RESA

Jag känner mig ändå nöjd med mitt val att inte åka ut och resa än. Jag har velat åka ut och resa länge, men jag har inte riktigt känt den här längtan och och nyfikenheten på världen, inte förrän nu. Jag kommer på mig själv att googla på alla möjliga olika ställen, jag får inspiration genom andra som reser och vackra bilder. Jag blir sugen att åka till Grönland efter ett repotage på tv:n, tänk att få se det vackra landskapet live och få åka på valsafari. Det vore något det. Nu när jag har denna otroliga längtan efter att få åka i väg och se världen så kan jag börja researcha och finna ut precis vart jag ska och vad jag vill göra. Asien känns fett och jag har bestämt mig för att jag ska åka dit någon gång i början på nästa år, jag vill också ta en liten resa snart för att komma bort från mörker och kyla, vart är inte så noga, bara jag får en riktigt härlig semester där det serveras praplydrinkar är jag nöjd.


charter när den är som bäst. Oj här måddes det.


MAT DRINK SOL, behöver vi något mer för att må fulländat?

café sör

Tog tummen ur och gick och fikade med girlsen. Sonya har flyttat hit och det firade vi med chai latte på café sör. Härligt att sitta och chilla och få komma ut lite. Tack för en mysig kväll.




one day off

Å jag bare mår ja. Mår mycket bättre idag, matlusten är tillbaka och jag längtar alltid till detta stadiet när jag varit sjuk, att få äta upp sig, ta igen missade middagar liksom. Eftersom jag bara har varit dålig en dag så blir det kanske inte så mycket att ta igen men det hämmar inte mig från att äta precis vad jag vill, när jag vill och hur mycket jag vill. Jag är ju tjejen som har haft mycket problem med min mage. jag vet hur den ska tas och jag känner på mig om saker och ting kommer bli långvariga eller inte. Detta var en liten släng av något spysjukeliknande, jag kom lindrigt undan och är tacksam för det. Magen är med och jag känner att det faktiskt har varit skönt att få ha två dagars day-off.




känner en enorm längtan till värme och hav.


längtan till NY!


längtan efter att vara solbränd och cool.


längtan efter festival!

längtan efter att gå på gatan och se fräne killar som dansar fräne moves.

Jag vill till USA igen!

S Y K

Hej jag är sjuk. Jag har spytt efter många timmars illamående och magkramp. Det är synd om mig. Jag börjar bli hungrig. Har käkat en banan och en skiva skinka. Kommer inte på något som jag är sugen på. Jag är en vekling. Hejdå.

.

Lägger mig och kollar på coola brudar på svt play i stället, som rebecca och fiona.






RSS 2.0