bap

klockan är 03.27 och jag kan inte sova. Om fem timmar ska jag jobba och det enda jag vill göra nu är att äta mat och se på film. Jag har jetlag, gôrfränt och skitjobbigt.


frän.





Keith Jarret kanske plingar mig till sömns. Förhoppningsvis.


snart hemma

Nu ar det inte lange kvar tills jag ar hemma. Eller jag kommer ju inte till oslo forran senare pa eftermiddagen men anda. Sitter for tillfallet och mar konstigt efter 0 h somn pa flyget, men nu ar det en ny dag och lika bra att halla sig vaken. Jag ar inte helt med i huvudet. Magen ar svullen. Var det nagot mer viktigt jag var tvungen att skriva ner innan jag slangs ut fran internet eftersom jag inte har mer pengar kvar.. ? Nej antagligen inte.

Uppdatering kommer inom snarast. Eller rattare sagt nar jag vaknat till liv. Hai.


USA

Har kommer min forsta uppdatering fran USA. Vi lever loppan och mar som kungar. Vi har redan hunnit med massa skoj, varit pa family weekend pa mountain camp dar vi gjort det mesta, shoppat i SF, gjort river rafting, varit i muir woods, sett golden gate-bron, atit massa frozen yougurt chillat stadigt.
nyvakna men pa G !
jag klattrar.
anstrangande
beachen vid icehouse lake.
campfire
hang
kotte
malin trotsar sin otroliga hojdradsla genom att klattra upp 5-6 m i ett nat och sedan aka ner med linbana. Har laddas det.
och sa jag forstas.
i vantan pa bart in till SF
amerikansk lunch. gott.
frash lunch. walnut creek, frech choice.
middag hos lehmkuhls, barbecue!
fina gunilla
min lilla ringsamling
cool kids
blasigt och kallt utanfor SF...
...men lika glad for det ar jag men gladast ar nog malin.
golden gate
SF
coit tower i amerikanska fargerna som hyllning for 9/11.
peace!

RSS 2.0