koh lanta

Det branner i ansiktet och jag ar glad for att vara vid havet.


Namen titta, superlinn!


och Klara "varldsvan" hagglund


har ar jag nu. crazy dog, bet mig i rumpan sa att det blodde, har jag fatt rabies da?


var bungalow ligger bra, pa bilden ar det low tied ocksa, pa dagarna ar det inte manga steg till vattnet.


sahar har vi det varje kvall.


sahar trott ar jag pa morgonen (trots snart tre manader ivag)


sahar hangs det pa dagarna


sahar chillar lina "brun" jarnesund


sahar ser man ut nu och efter en dag i solen, NU JAVLAR BLIR DET THAILANDSBRANNA!

Jag och lina tar skotern tillbaka till stranden och lagar thaimat med Num, det blir en fet kvall med asgod mat.

Puss pa er

I <3 BKK

Har kommer det massa bilder fran Bangkok dar vi ar for tillfallet. Enjoy kompisar!



ingen fungerande air-condition i bussen = HETT


nya grejen, nudelsoppa till frulle


long live the king


cool mannen, softa lite



flashigt shoppingcentrum, jag och lina fonstershoppade


donut fabrik



lina: "akta dig annars bussar jag hunden pa dig"


crazy adidas


dom tanker sa ratt


victory monument


jag och lina akte upp till toppen av den hogsta byggnaden i thailand, vart!


blev lite svag i knana nar man star narmast fonstret och ser ut, klaustofobi HEJ, allt som allt 84 vaningar



oj vad bangkok ar stort



det blaste


lina ligger i lä


gratis ol och popcorn, VART! roof top bar


khaosan rd



traffade aven honom i Pai, tokigt.


har aldrig traffat en kille med sa mycket mimik nar han pratar. komiker fran danmark. inte en lugn stund

killen till vanster ar hans kompanjon, inte en lugn stund har heller


crazy kid



klockan ar halv tre, vi gar och tar fotmassage!


jonas och martin ville folja med oss hem, det ville inte vi.

frustration


men det var kul!

I kvall aker vi ner till sodern igen, koh lanta for andra gangen! Hoppas YR ljuger och att det kommer vara sol for nu ska har stekas.

en smak av hemma

Hur hoga ar oddsen? Jag och Lina blev fikasugna och svangde in pa scandinavian bakery som har det mesta i bakvag. Det fanns till och med marabouchoklad dar! 57 000 kip fick man betala for det sa vi fick helt enkelt stoppa vart sug efter svensk choklad. I stallet bestallde vi MJOLK (riktig, osotad mjolk som man inte far tag pa har) och KANELBULLE. Mormorlangtan, hej. Nar vi star i kon hor jag plotsligt svenska, och inte vilken svenska som helst, underbar varmlandska! Jag maste till slut ga fram och fraga vart de ar ifran, slottsbron far jag till svar. Nar jag berattar att jag ar fran Arvika sager han att han har ett sommarhus utanfor arvika. Jag fragar saklart var, han svarar ingersbyn\hogerud!!!! JAG BOR I HOGERUD! Jag forklarar vart jag har mitt hus, han svarar: a du mener da huse som var littet och nu ar utbyggt, ja ja da vet ja vart da a! Haha sjukt, varlden ar sa liten, det marks speciellt nar man reser, folk som man stott pa en gang star plotsligt framfor pa ett helt annat stalle osv. En slang av hemlangtan kandes i all mjolkmustach, brolig varmlandska och lukten av kanel.

Idag har vi lyxat oss och badat i swimmingpool pa lyxhotell. Vi var inte alls sugna pa att strosa i stan sa det fick bli att hanga i solen i stallet, det kanns att det var ett tag sedan man var vid havet, jag saknar det.

Nu tar vi bussen vidare pa nya aventyr, hade!

va blire ra?

Vientiane for en dag. Det mesta har gatt emot mig och Lina. Vi skulle fixa massa saker idag, kopa luskram (japp vi fann angra javlar idag) och luskammar och bussbiljett till 4000 islands. Alla bussar ar fulla idag sa vi far stanna har en natt till, luskammar finns det tydligen inte har, jag vet inte hur manga apotek vi har besokt. Antingen sa forstar de inte vad man sager eller sa ar butiken stangd. Efter nagra timmar gaendes i stekhet sol sa blir man lite trott i huvudet och skiter i allt. vi har i alla fall biljett nu och luskram har vi ocksa, tyvarr kommer vi inte kuna kamma ut de doda lusen, dessa friakare alltsa.
Sedan sist har vi hunnit med 10 natter i vang vieng dar vi traffat bade Klara och Linn och vara tre Daves. Mycket tid har spenderats framfor 'vanner' (nastan alla resauranger visar 'vanner' och har sitt/liggplatser dar man kan chilla, som gjort for att bakishanga) och nagra dagar pa floden. For er som inte har koll pa vang vieng, kolla youtube. Sista dagen var roligast, det var volleybollspelning, beer pong och kasta sig i en 7 m hog sving. FETT. Provade de flesta grejer man kunde gora, adrenalinsokaren i mig har vackts! Vi har aven besokt en vacker lagun nagra dagar och saklart kort moped. Jag och Linn var chaufforer och gjorde vagarna osakra, tro mig. Sorgligt att saga hejda till Dave, Dave och Dave eftersom man inte vet nar man kommer ses nasta gang men anda skont att fa komma ivag pa nya aventyr.
Min plan om vart min resa kommer att fortsatta ar ganska suddig, eller tank mer svart. Jag kommer antagligen att resa sjalv den sista manaden och det kanns bade fett och laskigt pa samma gang. Vart ska jag aka? Vad vill jag uppleva och se? Hela den har resan har varit valdigt spontan och jag tror jag kommer fortsatta i samma anda. det ordnar sig. Eller hur?
Bilder kommer nar Laos blir mer hi-tech!

RSS 2.0