mina dagar i skogen

Min ledighet går mot sitt slut. Snart ska jag börja jobba igen, 1:a augusti är jag på dagis i oslo igen, då blir det kollektivet LENA och allt som hör därtill. Det känns skönt att komma igång med rutiner men har man varit ledig i ett halvår så är det såklart lite tungt nu innan när jag tänker på att jag ska jobba heltid igen. Det går ju ingen nöd på mig direkt för efter en månad blir det USA i en månad och sen har jag bara tre månaders jobb kvar för att sedan åka till INDIEN! Det kommer blir så sjukt bra tror jag och det är verkligen ett land som jag har lust att åka till. meditation, yoga och vandring, här kommer jag!


De senaste dagarna har jag umgåtts med vänner och bara mått i skogen. Här kommer lite bilder från vad jag har gjort.

skogspromenad men Johanna och Noa.



Jag hälsade på mina vänner anja och johanna som bor i ett litet sommartorp i torsby precis vid fryken. Otroligt mysigt och inspirerande att se att dom klarat sig mer än väl ute i skogen utan el och vatten.




jag och mirja tog en tur med deras kanot i solnedgången.



När dimman sluter sig tät, då kan jag vistas utan att någon ser mig.

Snart kommer Maya och Klara hit, jag längtar!

i väntan på en taxi


Det är ganska ironiskt att man alltid hamnar utanför Timmys en lördagkväll.
Jag och tjejerna från kollektivet Lena avnjöt några öl igår kväll i Linas sommarstuga för att sedan gå till blåsut och spela och sjunga. Vid tvåtiden kände vi alla att det var dags för att gå och lägga sig så jag och mirja tog oss in till stan för att ta en taxi hem. 45 minuters väntetid sa taxitanten till oss och det kändes ju ok eftersom vi stod och pratade med folk utanför vårat kära matställe Timmys. Jag trodde att jag var lite snurr i skallen när jag kom dit men insåg sedan att jag bleknade i jämförelse när jag blickade ut över den stora massan skränande folk med kebabsås kletandes både i ansikte och andra delar av kroppen. Samtidigt som man slänger i sig geggan till mat (är ju rätt gott ändå) som om det inte fanns någon morgondag, ska man socialisera sig med resten av geggisarna, eventuellt starta en fight eller varför inte flörta upp kvart-i-tre-ragget när man ändå har flowet. Ragga efterfest brukar också vara rätt populärt men det slutar ju oftast i att man står kvar på samma ställe man stått de sista timmarna och hänger med alla andra som heller inte är lika coola för att få gå med på efterfest eller fått ett kvart-i-tre-ragg. Klockan passerar fyra, timmys gubbarna sjasar iväg folk som fortfarande sitter vid bordena och efter viss ansträngning så ställer sig till och med killen upp som spenderat sin "efterfest" med att sova med ansiktet i en kebabtallrik på bordet och i bland vaknat till liv för att flytta huvudet till sidan och lägga en pizza på marken. Jag och Mirja står kvar. Ingen bil kommer för att hämta upp oss. Till och med våra tappraste vänner som vi lärt känna under vår väntetid bestämmer sig för att det inte blir roligare än såhär och lunkar hem (ja det är något kebabliknande klet i baken på byxorna när man ser deras siluetter i soluppgågen). Kvart över fyra så sitter vi äntligen i en bil, påväg hem. Så kan det gå, i väntan på en taxi.

Jag har tyvärr inga bilder från timmys men tro mig gott folk, det ser bättre ut i era fantasier än vad det gör IRL.






såhär ser det ut klockan halv fem på morgonen i högerud:



och såhär ser jag ut klockan fem på morgonen i högerud:


Hai.


la france

Frankrike levererar. Har lite skrivotrka så här kommer det en hoper bilder från min, julles och eddies resa i france.






Notre dame


Vi hade ett moment. Tände ljus och mindes.


Eiffel

Clean reklamdude

För att göra en lång historia kort. Inte någon mat på nio timmar, leta efter camping i två timmar med packning och flip flops, hor och pundarområde, storm, mörker, skumma taxichaffuörer. Vi var glada att vi överlevde.

Tröstade oss med detta.

Ny dag, backpackern ger aldrig upp!

Moulin rouge

Biarritz nästa!

vårt hem i fem nätter

5 liters dunk med vin?

ost och vinkväll

fransyska

I väntan på Luc, julles och eddies vän från nya zeeland



xavier, jeremy et matthew

la plage




märta och jag på klubb i chambre d´amour

pigg och glad efter natt i draken


mussel och vinlunch

söndag i biarritz centrum. Häng på la grande plage


Det var härligt att åka bort en sväng och jag har verkligen fallit för det franska språket än en gång. Det är ett språk som jag SKA lära mig. Tack Julia och Edit för fina dagar och tack alla andra goa människor som vi träffade där!




I DAG, PAPPA GOES ONE PIECE MED GRABBARNA.







Ikväll blir det utgång. Många folk har dragit sig till arvika och när det inte är festival får man väl hitta på något annat. Vad gör vi? Nu kör vi!


RSS 2.0