sista helgen

Ta en ordentlig titt på mina råbabes till vänner!
(a och jag med då)
dom tyckte jag såg ut som en prinessa när jag sov. vet ikke.
världens bästa bakismat! american burger när den är som bäst.
tacomyz
liten barrunda på lördagen. Andra vinkvällen
solpromenad
Jag har fått armband av mina vänner så att de kan vara med på min resa. PIMPEN is my second name
Jag älskar dom jag bor med. Det suger att inte alla kan åka iväg till värme och sol. Jag kommer sakna er så mycket.

resfeber

Nu börjar det brännas. Jag märker hur jag går fram och tillbaka bland alla mina saker och inte gör något medan jag tanker på tusen saker samtidigt. Lite snurrigt är det men nu tror jag att jag fått ordning på det mesta. Imorgon åker jag till Oslo för att ta vaccin och spendera min sista helg i kylan tillsammans med mina kära kollektivfriends. Det känns bra, det känns sjukt bra men det är lite jobbigt att säga hejdå till folket här hemma. Pappa sa jag hejdå till igår och då började jag lipa. Blödig och lite svårt för att säga hejdå. Men tänk när jag sitter och silar sand mellan mina tår och blickar ut över ett turkost böljande hav. Då kommer all stress och oro vara borta, då kommer jag må!

Hejdå Högerud.










nowhere boy

En sån fin helg jag har haft. Jag har varit ute och dansat bland arvikas studentelit, haft långa och djupa samtal med riordans och sett på bra filmer. Jag börjar säga hejdå till folk som jag vet att jag inte kommer se på länge och nu börjar det ju faktiskt dra i hop sig, på riktigt! Det är mycket jag inte har fixat än men under de närmsta dagarna så ska jag väl hinna styra upp mitt glidarliv så att jag bara kan få slappa sen.

På tal om glidare så har jag ännu en resa beställd. Jag åker till USA igen i september. Tillsammans men Malin ska vi glida runt, det har varit en resa vi alltid velat göra tillsammans och nu blir det av. Känns otroligt skönt att veta att jag ska iväg igen efter sommaren. Jag kommer ha typ åtta månaders sommar detta året. GÖTT!

Nowhere boy. Bra film. Söt skådis som spelade Lennon. Jag och Julia fick krama kuddar och varandra.


när kreativiteten och inspirationen flödar:

SISTA DAGEN PÅ JOBBET I MORGON.

HJÄLP.

SNART ÅKER JAG TILL ETT LAND DÄR MAN INTE BEHÖVER TRÖJA.

HURRAY.

LIFE IS GOOD.

PRUTT.

HAI.

underbar helg

En helg i Högerud med kollektivet har varit fantastiskt härligt. Vi har åkt pulka, grillat körv, åkt fyrhjuling, pimplat vin, spelat musik och spel samt käkat god mat! Under söndagen dök en jobbig känsla upp och jag förstod rätt snart att det var separationsångest. Snart åker jag och Lina iväg, Jocke ska flytta till Canada, de andra kommer vara kvar i Oslo. Splittringar är aldrig kul och det känns ända in i hjärtegropen för de jag bott med de senaste månaderna, har kommit att bli så sjukt nära och dom betyder så mycket för mig.

Sista veckan på jobbet är i gång. Jag kommer att bli brun inom en snar framtid. Det känns gött. Hai


nicolas aka eddie






Familjen Weiborgs hus, inte riktigt ett sådant väder i helgen dock, tänk mindre sol, mer tö-snö.

här hängs det

Det är fett att jobba på barnhage. Men man blir ju lite trött. Jag kan verkligen inte känna något dåligt samvete för att jag degar i soffan i timtals på kvällarna eftersom jag gör sådan nytta på dagen. För det är ju verkligen vad det är, ren och skär nytta. Alla dessa små människor som man lär känna in på livet och som man spenderar sina dagar med. Jag kommer verkligen sakna deras små röster och kramar som man ständigt får. Det är det bästa jobbet jag har haft och jag har förstått nu att jag måste ha ett jobb där jag gör något för andra, något som betyder något. Det är så sjukt värt.

I dag har jag gjort nyttiga saker och ätit en enormt god sallad som kära Johanna gjorde i ordning, Vi hade i typ allt gott man kan ha + bacon. Tänk den!

Till helgen blir det kollektivhäng i bushen. Det blir korvgrillning, fyrhjuling med pulka efter, skogschill och god man. Jeg gleder meg mye! Och så kommer Maya till Arvika också, känns sjukt bra!


Bilden är tagen av mig någon gång på morgonkvisten, midsommarafton förra året. Vilket sommarfirande det var! Oj oj oj


vin och ostkväll

Jag är ENSAM i kollektivet. Känns sjukt konstigt men ändå lite gött. Jag har varit ensam i två timmar och tycker väl kanske att det börjar bli lite drygt jag ska försöka njuta av lite ensamtid ändå. Jag hade tänkt att göra en massa bra saker idag men har inte ens tagit mig ur lägenheten än och jag vet inte om det kommer bli av heller. Jag gör det jag känner för och nu känner jag väl mest för att ligga i soffan, insvept i mitt feta täcke, och kolla på svtplay och äta granatäpple. Så får det bli.

Igår vad jag på ost och vinkväll tilsammans med mina arbetskamrater. Vi var hos Lene som har den mest organiserade lägenheten ever, det fanns till och med en walk-in-closet liksom. Trevlig kväll som blev mycket senare än vad som var tänkt men efter alldeles för mycket ost och en otroligt svullen mage var det dags att halka hemåt vid sådär tretiden på natten.


Lenes "handväske-hund" Herkules och min resekompanjon Mia


flashy


oh la la






...

Är sjukt trött idag. Men i stället för att lägga sig i soffan och dega till någon lame film drar hela kollektivet ut för att käka på Tullins. Våran lilla Stina blir stor i morgon och det ska vi såklart fira!
I mitt huvud är det mycket, jag tänker på allt och lite till i vanlig ordning. Jag behöver bara fixa allt som borde fixas så att jag kan få ro, sen ska jag fanimej dra långt bort, och länge också. Jag behöver det.
Du och jag min vän. SNART!

gött nytt

Och där var 2010 över. Vad hände? När hände det? Tiden har ju sprungit iväg, igen. Varför blir jag ens förvånad över det? Herregud jag är ju trots allt såpass gammal att jag borde förstå att tiden inte kommer gå saktare i framtiden. Summering av 2010 då. Det första jag tänker är väl Norge, kollektiv och feel-good känsla. Jag har haft ett riktigt bra år, jag har unnat mig en resa till USA som jag aldrig kommer glömma och festivalerna har flödat. Jobb har stått högt på schemat och jag känner mig nöjd över att jag snart kommer få möda för besväret, när min längsta resa hitills, närmar sig med stormsteg.
Det nya året firades in med storkalas här i Lena. Vi lagade god middag och drack skumpa som gudar. Vid tolvslaget stod vi uppe i parken på st hans haugen och såg ner över det raketfyllda Oslo. En mäktig känsla må jag lova! Det var raketer från alla håll och med tårfyllda ögon stod jag där med mina fina vänner och njöt av att finnas till.
1 Januari måste vara årets crapigaste dag. Jag spenderade mesta tiden i sängen och har inte stått ordentligt på bene förrän idag. Vi har varit uppe på st hans haugen igen och njöt av den blygsamma eftermiddagssolen i tystnad. I bland ska man bara få må, känna luften fylla lungorna och inte tänka på något. Det har jag behövt en dag som denna. Middag och lords of dogtown avklarad och jag känner mig nöjd över ett härligt jullov.

 




mästerkocken



Förrätt: Ugnsstekt ciabatta med gravad lax, creme fraiche, citron och lite kryddor.


huvudrätt: Kycklingburgare med fetaost och oliver, ugnsstekta grönsaker och sallad.


Lilla stina


gött nytt!



Idag:




Det skulle varit din födelsedag idag min vän. Du finns i mina tankar B.


RSS 2.0