hurtbulle

Jag kan ändå överraska mig själv i bland. Strax efter att jag skrivit mitt föregående inlägg, gick jag ner till köket, tappade upp en stor skål med chips och satte mig vid tv:n. Lite för att känna att jag kunde slappa och ha det gött, skita i min resfeber och all annan "grönning". Ingen bra idé, överhuvudtaget. Jag blev i stället ännu mer rastlös och fick ett sånt där ryck som man inte får alltför ofta. Jag drog på mig springkläder, joggingskorna på och drog med Ylle ut på en joggingtur i den fuktiga men friska luften. Det var skymning och man kunde se molnen skingra sig, några rådjur tittade på mig från en äng och jag fick då och då ge Ylle pepptalk för att hon skulle palla springa med i mitt tempo. Den bästa medicinen för orolig själ är (i alla fall för mig) att antingen spela musik eller röra mig fysiskt, det funkar verkligen, varje gång! Så efter en joggingtur och ett styrkepass kan jag nu varva ner med datorn i knäet och musik i bakgrunden och faktiskt gå och lägga mig någorlunda i tid. Pärry.


När slutar det regna?

Jag är så trött så jag inte vet vart jag ska ta vägen. Jag har även en molande känsla i kroppen. Jag har nog varit för still i dag, haft för mycket tid att tänka på både det ena och det andra. Eller så är det bara resfeber. Jag är sjukt nervös inför resan till USA nu, det känner jag. Flyga är inte min största favorit och stora flygplatser där jag aldrig varit förut är väl inte heller my favourite place on earth. Men jag längtar otroligt mycket. Att få hänga med Erika och Britt och till sist Julia och hennes familj i NY. Se nya platser, shoppa, strosa runt på stan på san franciscos gator i min ensamhet. Det passar helt utmärkt att åka nu eftersom jag känner att jag börjar slappa till här hemma, börjar känna mig rastlös. Jag har även en klump om vad som komma skall efter min resa. Vad ska jag göra till hösten? Jag måste snart börja plugga känner jag, göra något vettigt för att känna att man gör något bra, bara för sig själv. Men det är onödigt ätt tänka på det nu, jag ska bara fortsätta leva livet på det chilla sätt jag har gjort ett tag nu. Det är ju fett trots allt.

Det var fest här hemma igår, mamma och pappas initiativ. Vi var närmare 30 pers och det var riktigt roligt. Det grillades och dansades. Det är alltid kul när man är blandade åldrar. Bilder kommer här:








vad vore en natt på balen baalen?

Jag och Mirja har tagit kort. Eller rättare sagt, mirja har taigt kort på mig när jag är iförd min balklänning som min kära farmor sytt åt mig med hjälp av min design. Den kan ju inte bara hänga i garderoben och vara fin. Sen var det skönt att vara ute med min fina vän och kusin en stund. Några kort som vi nailade kommer här.













Det blir lätt lite präkigt när man ska posera med finklänninga sådär men jag tycker ändå att jag är en jävel på att posa järnet. Jag har haft en härlig dag. Har hunnit med mycket, hänga med stina på stan, köpa böcker, växla pengar, fika, bada och sola, fota och kollat på film. I mitt huvud kretsar mest min USA-resa som jag ser så mycket framemot. Sen är Jude Law också där och spökar, men han är ju så vacker..

tråkdag

En otroligt seg dag. Förr såg mina sommarlov ut såhär för det mesta. Jag gjorde i princip ingenting under de månaderna man var ledig, otroligt skönt tyckte jag då, men efter nästan ett års heltidsarbete (mer än det) så blir jag röstlös sjukt fort. Jag har suttit vid datorn, tv:n och pianot hela dagen. När jag tröttnat på att zappa efter ett bra tv-program går jag över till facebook tills jag märker att det faktiskt inte hänt ett skit sen jag var där förra gången. Vid pianot blir jag bara deppig över att jag inte har någon röst och därför får vissla till kompet eller eventuellt sjunga en oktav ner. Nej i morrn ska jag gå upp tidigt, kanske åka in till stan en sväng och sedan hitta på något som hindrar mig att dö av tristess.
Mina små ljuspunkter idag har ändå varit att hänga med en sjukt övertrött och fnittrig lillasyster. Vi har kollat på kort där hon får säga vad alla heter. Hon kommer i håg förvånansvärt många av mina vänners namn och det tycker jag är kul. Maya, Pettson, Lulia, Linn, Mirja, Fledlik och Stina är några namn som hon klämde ur sig idag. Kul att hon nailade Stinas namn med tanke på vilken bild som kom upp:




Här hoppas det livligt i sängen, varje gång hon tappar balansen och ramlar skrattar hon så det kluckar i hennes lilla kropp. Å vad jag tycker om min lilla Noa som faktiskt börjar bli stor.




Badning. Jag blev lika blöt som henne trots att jag var utanför baljan.

hoffmaestro


Kvällen började hos min Julia. hon gjorde mig fin i håret.


Eftermiddagsfika


Snygg tjej


Drevet gick vidare till systrarna cunningham/oldenvik. (personen till vänster är alltså ingen av dom, systrarna)


Freddeboy


Inte bara jag som gillar min nya tröja


Mina fina



På kändisjakt. Jerry och Joëlle. Såå tighta


Joëlles beundrare Harry. Han blundade på varje bild, tok.


Va blire ra?

En riktigt kul kväll var det i alla fall.





idyll

När landet är som bäst. Gårdagen spenderades både i stan och hemma. Jag blev sjukt uttråkad när jag var hemma trots att det är välidgt mysigt. Jag tog tag i saken och la mig en stund på badberget. Härligt.


Idag har jag sjungit på begravning. Det gick bra för både mig och Ican (som var sjukt duktig trots att hon inte visste om hon skulle palla). Begravningar är aldrig lätt och trots att jag inte kände personen själv så blev jag oerhört rörd av den sorg och kärlek familjen och vännerna visade. Man får sig en tankeställare och man blir påmind över att ta vara på de man har och även på sitt egna liv.
Kvällen har spenderats hos mossberg där det var kalas för hela slanten. Det var barn överallt och vi lekte lekar, spelade fotboll och fick god mat och dessert.


















Min tolkning av fistpump


Hon är bra med barn, löver


Såhär blir det på brögga imorrn


Teamwork

Min hårresa

Varför ha en massa bilder på datorn som ändå inte används. Har suttit och raderat en hel del kort som jag aldrig kommer ha någon glädje eller användning av. I all rensning kan jag inte undgå att något skedde i början av oktober förra året. Mitt hår gick igenom en drastisk förändring och ju längre fram i tiden jag kollar desto mer olika nyanser av brunt ser jag. Här kommer en fin liten bild-ego-serie på bara MIG. Se och NJUT. Eftersom jag i denna stund vantrivs med min svinto-orangeaktiga tuss på huvudet så behöver jag lite hjälp. Vad i helvete ska jag göra med mitt hår? ? ?


Juni -09

Sep -09


Okt -09



Dec -09


Mars -10


April -10


Maj -10


Juni -10


Juli -10

Kings Of Convenience – Rule My World

Mycket som sker

Vilken härlig sommar jag har haft. Jag har hunnit med så mycket och jag har inte haft så roligt på länge. Det enda jag kan känna nu är att det skulle kännas ännu bättre om solen sken och om jag hann göra alla de andra saker som jag faktiskt inte hunnit än. Även fast jag tycker att sommaren har gått otroligt snabbt än så länge så märker jag hur många fina stunder jag hunnit med när jag kollar i genom kort. Här är några fina minnen.


Besök i Arvika i Maj. Festade tillsammans med Ican. Hade lite för kul som vanligt.


Typ roligaste bilden ever.


Fest i kollektivet.


snygga sambos


17:e mai. Parthey.


Tur ut till en ö i oslofjorden.


Mys.


Mamma och Joëlle kom till Oslo för att umgås och se på Jamie Cullum.
Här tänkte vi fika i en ensamhet men det blev i stället spaning efter snygga dudes.


Ännu en tur ut till en ö. Vi njöt i fulla drag av det underbara vädret.


Otroligt god mat på en tapasbar innan konsert.


Studenten 2010.


Nyutgångna mirjor. Vackra som få.


Mirjas studentmottagning. Nicolas tog över festen.


Utgång på bryggan.


Andra mirjas studentmottagning.


Bommas 70-års kalas


Otroligt god hamburgare. Vi hade avskedsmiddag inför flytt från Oslo.


Vi såg ut som ett par.


Midsommar


Den bästa midsommaren jag kommer ihåg.


Mys i Julias bush dagen då hon skulle komma hem. Vi bakade, badade och mådde.


överraskningsfika


Bryggankväll. Förfest hos Linn.


Solning och badning vid symfonivägen.


Kvällsdopp i humsjön.

Det är underbart med sommar! Nu åker jag in till stan för att träffa Julia och senare repa med Ican inför en begravning.

i karlstad lyser alltid sola

En familjedag med lite shopping. Eftersom jag vet att jag skulle legat och sovit hela dagen om jag inte hittade på något så åkte jag med mamma, pappa, noa och nicolas till karlstad. Jag hann med några fyndköp innan vi åkte hem. Bilder kommer här


råsnygg tröja från gina tricot


smått och gott från h&m och linne från monki


BLING BLING


Förut fick jag ett ryck. Jag blev riktigt förbannad. Jag känner hur min kropp sakta men säkert förvandlas till något förslappat, något okontrollerat gägg. Jag vill inte det, jag vill verkligen inte det. Så jag drog på mig joggingskorna, tog med Yllet och sprang. Jag bara sprang och sprang tills jag längre inte kände ilskan inom mig, tills andetagen överröstade mina tankar. Ett ordentligt styrkepass efter det så var jag längre inte lika kaxig. Jag hatar att känna mig fläbbig, kanske inte rent fysiskt utan mer inom mig. Det har varit två festivaler på två veckor och det har säkert en ganska stor inverkan på hur jag känner mig. Nu ska jag börja träna, ordentligt. Fanimej.


Mindre vin mera pin, lite den.


Arvikafestivalen 2010

Ännu en festival som jag överlevt, knappt men dock. Jag har bott på parkgatan i Julias lägenhet tillsammans med henne och Mira + alla de folk som kom och gick för att duscha, äta och allt sånt som man inte kan göra på campingen (använda en riktig toa). Jag har sett några bra musikakter men hade gärna sett flera. Arvikafestivalen är mycket skitigare och mycket sunkigare än peace & love men trots det har jag haft riktigt kul.


en bra början





Gingerkidz


redo för en sista natt


stabil


man blir trött av festival men det kan lätt döljas


tokigt


on the go


Klassiskt festivalhäng


ska du däcka så gör det snyggt


fann helt random mina vänner + en orkester. Festligt


nykter lina


söt tremänning


oönskad striptease

Kvällen har spenderats hos familjen Weiborg (en utav dom alla) och det firades kusin för hela slanten. Det slutade med en match på ca 20 personer inblandade, blodigt allvar. I bland är det sjukt härligt med en stor släkt.

mia+klara=sant

Jag skrattar och gråter om vartannat. Jag skrattar till deras vimsiga och analyserande disskussioner, deras öppenhjärtiga bekännanden. Jag gråter till historier jag vet att de fällt åtaliga tårar till. Man kan inget annat än att älska Mia och Klara. Jag känner igen mig i deras humor, jag kan relatera till den och jag tycker helt enkelt att de är fruktansvärt roliga. Det jag vill säga med hela denna kärleksförklaring är att jag legat och lyssnat på Mia och Klaras sommarprat från förra året. Det är så jäkla bra så att jag önskar att jag skrivit manuset själv. Lyssna på det!

http://sverigesradio.se/sida/laddaner.aspx?programid=2071&sida=11

I morgon börjar kalaset. Jag valde att vara hemma i dag för att riktigt vila upp mig inför vad som komma skall. Jag är sjukt pepp inför festival! Dagen börjar med en tur till staden med flotten. Det är så härligt att vara på sjön och att få puttra i sakta mak in till lilla idylliska Arvika som fylls med människor som alla är där för samma syfte, leva livet till fullo!



En vanlig kväll i bushen

Det är för härligt att bo på landet. Så kände jag när familjen fick skjuts på Nicolas hemmagjorda kärra bakom traktorn till humsjön för ett kvällsdopp. Malin, Mirja, Erik och Johan hakade också på och tillsammans bada vi i det varma vattnet och bara mådde. Dagarna rullar på. Det är mest roligheter i mitt liv nu och jag kunde inte vara lyckligare för att vara ledig just nu!











Idylliskt, mysigt och alldeles.. alldeles underbart!

fantastiska dagar

Jag lever mer än någonsin. Det var min första tanke, när jag helt blöt av svett, ramlar in hemma i bushen efter en cykeltur från stan. Nästan alla vännerna är hemma i Arvika och tillsammans hittar vi på det ena mysiga efter det andra. Räkfrossa på olssons, reuonionparty och bio (eclipse, dregel). Jag är fylld av mycket just nu. Det känns nytt på något sätt, livet. Inte främmande men annorlunda. Jag tror att jag gillar känslan men den är ovan.
Så många fina människor som är närmre än någonsin, så mycket fritid, så många möjligheter att bara få må bra, och det är det jag gör just nu. Jag mår bra. Det går bra nu.

Jag är stolt över att jag cyklat som innihelvete i mörkret hem bara  för att få sova i min egen säng och få se mina föräldrars leenden när de inser att jag faktiskt ska sova hemma, jag är stolt över att jag har blivit lite vettigare (långt ifrån det vettigaste man kan vara men dock) av mina misstag och gärningar, jag är stolt över hur jävla underbara vänner jag har. Jag är stolt över mig själv.
Med den känslan som jag har i kväll kryper jag ner under täcket med ett leende på läpparna och drömmer om när Jacob tar mig i sina övertränade armar och springer in i skogen där edward står och bara vill ha mig. De småtjfasar lite om vem som ska bli min kära och kommer sedan tillslut fram till att jag kan få båda, 50-50, bra deal.


p.s. min blogg är under arbete, det förklarar den tråkiga layouten d.s.


Äntligen hemma

Julia är hemma! Ett år utan fysiska kramar från min nära vän. I går fick vi träffas igen, hemma hos henne var vi samlade och fikade tillsammans. Det skulle kunna kännas konstigt, hon har ju varit med om ett helt nytt liv därborta, men är man nära så spelar det ingen roll. Väntan är slut och vi tar emot dig med öppna armar älskade Julia! Sommaren är vår och den kommer bli underbar.

Vi rivstartar med räkfrossa på bryggan och en drink i våra händer!


ett år sedan på din avskedsfest.

Peace & love 2010

Festivallivet är för härligt ändå.


oerhört mycket packning


Finbesök


Ölkörv på kvällskvisten


Så det ska va


Festivaltok


Mår


Allsång


Glada miner


Så tajta


Ölhävarn


Skratt


Linnea "spegeln" Eckman


Dagligt häng


Tunga


mookai


olidlig värme och roky




å magen


"Om du har ett sår på foten kommer du en redig infektion av detta snuskiga vattnet" -ordningsvakt 45+


chill


nöden har ingen lag


vattenblåsa blir partyblåsa


fräshe bruder


kärlek


bättre bild får man leta efter. Linn är inte på topp här.


i väntan på nyktert tillstånd och hemfärd

Peace and love var otroligt kul. Jag såg många bra band och fick mig många skratt. Tack till mina campmates!


RSS 2.0