pure soul

Personalfest, check! Jäkligt lyckat. Det blev nästan exakt så jag beskrev det på inlägget innan förutom hatdelen (den när chefen berättar vad han egentligen tycker om någon). Det var bara glada miner och jag hade jäkligt roligt. Jag kan inte skriva ut alla smaskiga detaljer tyvärr men jag kan säga att jag har skrattat gott åt andras "misstag" idag.
Min dag har spenderats hos Johanna. Vi har varit vakna sen tidigt i morse, vi har storstädat hela hennes lägenhet, ätit resterna av alla sjukt goda bakverk, berättat och lyssnat på livshistorier. Det är fantastiskt att lära känna nya människor och det är fantastiskt hur snabbt man kan känna förtroende för någon. Johanna har snabbt blivit en vän, det känns som om vi har känt varandra mycket längre än vad vi gjort. Jag, Johanna och My (sambo med Johanna) pratade om saker i dag som man inte gör med vem som helst, vi öppnade upp oss alla tre och sådant gör att band knyts. Sjukt häftigt tycker jag.
Jag har fått energi till nästa vecka, ny fräsch energi som kommer hålla sig perfekt till nästa helg. Jag är glad i kroppen. Jag är glad för det jag har, tacksam för det jag har.
Hörde uttrycket pure soul i filmen avatar. Jag tycker det klingar så vackert. Tatuering kanske? Känns lite Tim och Nina Riordan, eller vad tycker du Julia?
Nu ska jag sova, bilder från festen laddas upp inom kort, har många roliga fina bilder som jag måste dela med mig av, men inte nu, inte idag, för det orkar jag inte. Godnatt.

personalfest

Smaka på ordet personalfest. Det klingar inte skönt i munnen, av flera olika anledningar. Det är på personalfesten som folk gör bort sig så att måndagen efter blir den värsta de varit med om. Det år då någon blir supen under bordet och missar hela kalaset. Chefen ger kärleksförklaringar till några, avslöjar sitt inre hat till andra. Personalfester brukar barka, på både gott och ont.

I kväll har jag och Johanna ordnat en fest för alla som jobbar på ICA (jag tänker inte nämna den ovanstående benämningen, det klingar ju inget fint). Våran chef har fått ett nytt erbjudande så han ska sluta på våran butik och därför tänkte vi ha en liten avskedsfest. Vi kommer bjuda på fördrink, ett hav av kakor och andra bakverk, sedan snacks. Vi ska vara hemma i Johannas lägenhet, det kommer bli trångt och roligt hoppas jag på.
En summering av kvällen kommer i morrn, jag hoppas på smaskigt skvaller som jag kan dela med mig till min trogna läsare.


Partytjej #1



Partytjej #2


avatar

Med 3D brillorna på drömde jag mig bort. Avatar får höga betyg av mig. Jag är ganska lättflörtad vad det gäller film, de filmer som kan få mig att drömma mig bort till en annan värld, de filmer som väcker känslor som bara en film kan, de filmer är bra. Jag blev lite kär i avatarerna, hela deras levnadssätt. Känn efter innan handling. Lev med din värld och inte mot den. En riktigt härlig bio en fredagkväll.
Jag sitter i lägenheten med Klara och Linn. Jag är fredagstrött och ska  snart gå och lägga mig. Jag har någon känsla i bröstet, saknad tror jag att det är.
Bompa, jag tänker på dig varje dag, i bland mer, i bland mindre. Du finns alltid med mig och jag minns alla de vackra saker du sagt som etsat sig fast i mitt hjärta. Jag kommer i håg när du pratade om döden med mig. Jag sa att jag var rädd för att dö, du sa ord som lugnade mig, som lugnar mig än i dag. Jag skulle tänka på alla fina minnen som finns, alla de fina människor man lärt känna och allt man gjort i sitt liv. En gammal man med mer erfarenhet än vad jag kanske någonsin kommer få, på honom är det värt att lyssna på. Jag kommer också i håg att du ville att vi skulle säga att vi älskar varandra oftare "precis som dom gör i USA, det gör dagen det". Dig tänker jag på en kväll som denna. Tack för att du fortfarande värmer mitt hjärta Bompa.
What a wonderful world med eva cassidy får bli dagens låt. En av de mest spelade låtarna på din i-pod, en låt som bara för tankarna till dig.

Norge

Fina minnen. Klara har laddat upp en massa bilder från oslotiden. Det är mycket som vi gjort här som har varit otroligt roligt och mysigt. Här kommer ett litet smakprov från vintern.


Skridskoåkning den fjärde advent. Vi styrde allmänt med coola moves och varm choklad.


Jobb på SATS. Radarparet hade hand om 19 (!) ungar.


Vackra människor ändå


Fredrik , Olle och Maya på besök. Fräne.


Dom är ju rätt snygga ändå.


Maya fick se en dvärg i storstaden.


Söndagshäng i liten soffa. Finns det hjärterum..


Akkersälven och min vän.


I dag jobbade jag för första gången efter min lilla sjukperiod på två dagar. Det var drygt och tiden gick sakta. Efter jobbet skulle vin inhandlas till helgens personalfest. Jag fastnade i affärer och fyndade. Två par byxor (ett par tighta svarta och ett par loose jeans) och en tröja för 327 kr. Jag är fyndarn! Så nu känner jag mig lite bättre och gladare. Firade mina fynd med att köpa ett kilo brunost och en limpa som jag nu smaskar på. Jag börjar bli riktigt norsk. Snart ska man väl ut på tur och grilla pölse i lompe iförd lusekofta med en norsk gutt som heter Mårten eller nöe.


Pedantisk bitterfitta

Jag kan inte slappna av. Inte helt och hållet, inte fullt ut, när det är stökigt. Jag ligger hemma från jobbet med förkylning och borde egentligen bara ligga och se på repriser på TV och skita i allt vad vardagssysslor heter. MEN jag kan inte släppa tankarna helt på att det är en jättedisk ute i köket och att jag borde bort här i vardagsrummet så att tjejerna får en glad överraskning när de kommer hem. När jag ligger hemma sjuk så vill ja ha ett rent och fräscht hem, då kan jag vara hur sunkig som helst utan att jag vantrivs. Det är svårt att förklara känslan när det är stökigt, eller framförallt, skitigt runt omkring mig. Jag känner att jag inte riktigt kan slappna av förrän jag städat bort alltihopa, inte förrän då får jag sätta mig med en kopp té och känna mig hel. Precis så är det jag känner mig inte hel när det inte är så som jag vill ha det.
Det är stor skillnad på min och andras skit. Om mina kläder ligger slängda överallt och jag har en disk i diskhon så är det inte alls lika illa än om det är någon annans, för då vet jag när, var och hur det blir borttaget. Då har jag kontrollen. Förbannade kontroll. Den jag måste ha, jämt. Om jag inte har kontroll mår jag inte bra, då är det obalans och det vill jag inte ha. Symmetri, balans, översikt är viktigt för att jag ska känna ro. Jag tycker det är jobbigt att vänta med att få saker gjorda, för även om jag vet att det tillslut kommer bli gjort så kan jag ändå inte riktigt slappna av. Jag säger som mamma: ska man få något gjort är det lika bra att göra det själv, direkt. (jag kan väl erkänna att jag skriver denna text lite i hopp om att mina kära sambos ska få lite bättre förståelse för mitt tjat och eviga städande, sorry girls, det är väl menat för att både ni och jag ska må bra)
Så min rubrik borde kanske ändras till En pedantisk bitterfitta med kontrollbehov... Varför har inte jag någon kille?
Min underbart goda middag måste bara nämnas. Kycklinggryta innehållande rödlök, vitlök och vanlig lök samt paprika, sockerärtor, jordnötter, kokosmjölk och såklart kyckling. Den kryddades med curry, salt, peppar och sweet chili sås. Till detta serverades ris och vatten. GÖTT!

kraftansträngning

Så har man fått sin dagliga portion av "frisk" luft. Det blev en promenad över nybrua till rimi för att köpa cookies, jordnötter och huvudvärkstabletter. Nu har jag än en gång krupit ner i soffan, knaprandes på mina inköp och en gigantisk kopp (snarare soppskål) med kvällsro-té. Det blir nog inget jobb i morgon heller eftersom jag inte känner mig ett dugg bättre. Lika bra att bli frisk innan man springer i väg på jobb känner jag.
Jag skrev en text förut i mitt anteckningsblock med överskriften Pedantisk bitterfitta. Den handlar om mig själv och förklarar hur jag i bland känner mig, som en pedantisk bitterfitta. När jag skrivit klar den så kommer den antagligen publiceras här, så håll i godo mina vänner!
SCHLETEN. Ser ungefär ut såhär nu, bara mer glåmig, mörkare ringar under ögonen och mörkt hår. Perry.

bluä

Där fick man för att "man hållit sig från förkylning hela vintern. Min natt har bestått av feberdrömmar, svett och oroliga vridningar för att finna den perfekta sovpositionen. Mina körtlar är svullna och ömmar (låter rätt äckligt) huvudet värker och det är såååå syyyynd om miiiig.
Jag ligger därför hemma i dag och kurerar mig med vänner-avsnitt och té i massvis. Det är när man som mest inte vill vara sjuk som man blir det. Visst, sjuk vill man väl inte vara någon gång men i bland passar det sig mer eller mindre. I dag ska vi tvätta kläder hos Felicia, jag skulle träffa (HAHAHA jag råkade nyss skriva tvätta igen i stället för träffa) Johanna och planera personalfesten vi ska ha på lördag. Jag skulle ta tag i mitt tränande denna veckan också, men nu blir det inget av det. Jöbbigt.
Pratade med min mamma förut. Hon frågade mig om jag längtar hem när jag är sjuk, hon hörde väl antagligen på min röst att det var precis därför jag ringde. En halvsunkig, kall lägenhet är inget jag föredrar en dag som denna. Jag vill ligga nere i soffan där hemma med en kopp varm choklad som Joëlle gjort åt mig. Noa springer runt och leker och kommer i bland förbi för att ge mig hennes leksaker eller krama om mig. Jag ligger och lyssnar på när mamma och pappa sitter och pratar om något och känner mig allt annat än ensam. Usch i dag är en jävligt bitter dag.

förköla

Halsen är tjock och mina öron knastrar när jag tuggar, huvudet värker. Men jag är inte bitter för det. Jag har ju faktiskt hållit mig ifrån förkylning hela vintern så att det kommer nu efter en helg fullt med snoriga ungar är ju inte så konstigt. I dag har jag varit på SATS igen och jobbat. Jag fick en fin komplimang av en förälder som gjorde mig glad och alla barn var gosiga så det gick som smort. Jag känner mig dock väldigt trött i kroppen. Det har varit mycket jobb på sistone nu och jag skulle göra mycket för en sovmorgon. Bara fyra råtidiga, kalla, mörka och jävliga mornar kvar.
Klara Hägglund är en fantastisk människa på alla sätt och vis. Hon har känslor som ingen annan och de strålar från henne med ett sådant ljus så man nästan blir bländad. I går såg vi på sex and the cityfilmen (perfekt söndagsfilm för fyra kärlekskranka tjejer). En film som kanske inte berör på djupet direkt, Klara började gråta fem gånger. I dag hade Klara tappat bort sin plånbok än en gång. Jag letade här hemma, hon på jobbet utan framgång. När Klara väl kommer hem är hon helt fördärvad. Tårarna rinner och hon slänger av sig allt vad ytterkläder är. Hoppet om att plånboken är hemma är nästan borta men trots detta så kollar hon lite snabbt bakom gitarren, under en polotröja. Simsalabim så har Klara funnit sin kära plånka, hennes fördärvda gråt förvandlas till glädjetårar. För att sansa sig så sätter hon sig i fönstret, tänder en cigg och röker så att lungorna blir svarta och huvudet blir lite tyngre, lite lugnare. Hon börjar gråta igen när hon ser att någon vinner ett pris på Guldbaggegalan och hulkar samtidigt ur sig: Jag tror jag har pms. Jag säger bara NÄHÄ? och älskar henne av hela mitt hjärta

Kos i oslo

Maya Fredrik och Olle kom på besök. Det har varit en helmysig helg tillsammans med vänner. På fredagkväll skulle Maya ankomma till Oslos tågstation och efter ett samtal från Felicia fick jag veta att även Fredrik och Olle var med på tåget, en härlig överraskelse. Det har blivit fika och lite stros på grünerlökka, middag med favoriten club sandwich på Tullins och chill i lägenheten med choklad och chips. Jag har jobbat både lördag och söndag på SATS och är därför helt slut nu, jag skulle behöva en sovmorgon. Nästa helg bliiir.
Nu har jag ätit lite mat för att få tillbaka energi. Det blev en traditionell husmanskost när den är som bäst. Köttbullar och spaghetti som jag pimpat upp med en fräsch sallad, sweet-chili sås blandat med créme fraiche och stekt lök. Enkelt, snabbt och gott som fan. Jag känner mig redan lite piggare och hoppas på att kanske till och med orka gå och träna en stund senare. Men det är bara om jag orkar.
Nu har tiden börjat rinna i väg så där oroande fort igen. Man hinner inte tröttna på att jobba förrän det är helg igen och allt bara rullar på. Jag har en resa att se framemot och även hemfärd till Arvika om några veckor och det är skönt att tiden går snabbt fram till dess men jag hoppas på, att när de stunderna väl kommit, så kan man stanna upp en liten stund så att man hinner njuta.
Här kommer en liten summering av vecka 3 så att jag kommer i håg vad som händer i dessa tider där veckor känns som dagar.
Veckans goda: Club sandwich off course.
Veckans härliga: Salsa och träning tillsammans med Klara.
Veckans gärning: Skurning och dammsugning av golv här hemma.
Veckans mysiga: Söta bebisar på SATS som ler mot en när man håller dem i famnen.
Veckans måste: Choklad och té.
Veckans humör: Trött men förväntansfull
Veckans fynd: Mina fräna skor (som jag får skavsår av)
Veckans musik: These eyes- the guess who

Tiger mountain peasant song

Jag och Joëlle har gjort en cover av en cover. First aid kits version av Fleet foxes Tiger mountain Peasant song har gått varm under hösten. På julafton sjöng jag, syster och Christophe den i kyrkan. Nu finns den på youtube om du vill höra.

http://www.youtube.com/watch?v=0Rj4LTPv8zc

I <3 SHOES

Jag har fyndat ännu en gång. Jag lyckas finna det mesta som jag köper på rea. JAg är en rearäv som gillar att gå på fyndjakt. Förra helgen blev det ett par chino-jeans från Lee för endast 400 pix och i dag fick det bli ett par Nike air force 1 för halva priset! Värt eftersom jag kollat på sådana här skor flera gånger. De är lite klumpiga och större i modellen än vad jag är van vid men jag tycker de är råcoola så det gör inget. Jag längtar redan tills det är dags för att leta efter ett par nätta vårskor, för skor är trots allt det roligaste plagget som finns, man blir besatt.
Jag älskar att få mail från vänner och familj. Det händer inte alltför ofta men häromdagen hade jag fått från både mamma och Julia. Det betyder mycket att få läsa om vad som försigår i deras liv.
Agnes jag och Julia under kulturnatta/viksholmen i somras. Jag saknar er babes.

tea lounge

En chai latte på kvällskvisten gör en gött. Jag, Linn och Johan tog en kvällsfika på grünerlökka i kväll. Det ska göras oftare, det är ju så mysigt uppe på lökka.
I dag fick jag bekräftat att jag får ta ledigt från jobbet, så nu är det säkert att jag och Linn drar på CHARTER! Sol, bad, chill, häng, softa, leva. Vi åker till tantön Teneriffa för att sänka medelåldern drastiskt. Vi valde ändå den största staden Playa de las Americas som faktiskt har både nattklubbar och annat skoj. Vårat hotell heter Tropical Playa så det kan ju inte slå fel menar vi. Det ska bli SÅ skönt att få komma i väg lite, unna sig. Vi jobbar och sparar pengar i massor så ett litet avbrott från vardagen kommer göra oss båda gott. Den 7:e mars, dagen jag fyller tjugo, lättar vi från Arlandas mark och det kommer bli FETT. Jag är så glad i hela kroppen nu! Jag är en människa som måste ha något att se fram emot, små mål att nå fram till, för att livet ska kännas lite lättare när det är tungt. Nu har jag tre mål att se fram emot; Nu till helgen kommer Maya och hälsar på. Alltid kul med besök, visa hur vi bor och lever. Helgen efter min systers födelsedag (10 feb) åker jag hem till Arvika för att fira att Joëlle fyllt, vuxna, arton år. Det blir väl att dra med henne på, inte lika vuxna, Tiki så att hon kan pricka av det på sin ska-ha-gjort-lista.
Helgen då jag fyller år ska jag resa iväg med min fina kära vän och det ska sååå kuuuul!
Månaderna kommer rinna iväg och vips är det sommar och dags för att flytta hem för en stund, så det är lika bra att njuta av den tiden jag har här och nu. Det gör jag.
Till råga på allt har jag funnit ett par skor jag velat haft länge för halva priset (!). Så i morgon blir jag antagligen ägare över ett par Nike air. Soft. Livet leker. Godnatt <3

min favoritdag

Söndag kära söndag. Jag blev väckt av ett telefonsamtal i dag igen, denna gången var det min kära pappa som ringde. Han har varit i Hamar och spelat hela helgen och hade lite tid över att träffa mig innan det var dags att ta flyget till Frankfurt. Jag mötte upp honom på stationen och tillsammans promenerade vi till grünerlökka för att bruncha. Vi åt linssoppa med lammkött och nybakat bröd och sedan american pancakes med rörda blåbär och lönnsirap. Till kaffet och téet blev det en liten croissant också. Helt underbart gott. Om du bor i Oslo och är sugen på en delikt frukost/lunch så gå på food story på thorvald meyers gate. Efter en mysig matstund så tog vi en tur förbi mina två jobb och sedan ner till tågstationen igen. Jag blev så glad av att få se min pappa även fast det inte var långa stunden.
Jag blev lycklig i hela kroppen och fick styrka inför nästkommande vecka. Det känns lite speciellt att få visa sin far runt på ett ställe han inte har någon koll på. Pappa brukar ju vara den som alltid har kollen (även fast han inte har det) och de få gångerna jag vet mer känns det rätt gött faktiskt. Min pappa är ändå bäst trots allt.
Jag saknar min familj. Christophe, Nicolas, Joëlle, Noa, Mamma och Pappa. Min stora vackra flock där jag är den gaggiga och mammiga systern. Alla har vi våran plats och alla är vi olika men vi fungerar otroligt bra tillsammans. Ganska otroligt att sju personer kan gå i hop så bra som vi faktiskt gör.
Efter lite skön träning och fisksoppa är jag redo för att ta kväl med en film och popcorn.
Dagens visdomsord som jag fick av pappa förut: Det är enbart två saker du kan göra något åt, dig själv och nu.



gött å leve ändå

Fail för andra, chill för mig. Här sitter man ensam hemma en lördagnatt, klockan är kvart i tre och jag har precis käkat en knäckebrödsmacka med brunost och russin, bästa kombinationen. Jag skulle ju kunnat sitta här och deppat över att jag gått hem ensam, spiknykter, trött och till och med lite illamående. Men som den vettiga tjej jag är så känner jag mig mest duktig över att jag faktiskt har gått hem. Nu sitter jag här och lyssnar på chill musik och gottar mig i att jag kommer vara pigg och fräsch i morgon bitti. Det blir inte roligare än vad man gör det till och i dag var inte partysessan inuti mig vaken. Förra helgen var det på samma nivå, jag är inte sugen på att festa. När man gör det för ofta tappar det sin charm lite. Så jag tänker inte väcka sessan där inne med tuta och pisk. Hon får vakna när hon är redo för att släppa loss. Så länge lever jag mitt underbara liv på en lite lugnare och kanske sundare nivå, rätt bra deal ändå.
Natti.

go helg

Jag blir lika tacksam varje helg över att det är helg. Sovmorgon är något jag verkligen inte tar förgivet och när det väl sker så är det helt otroligt skönt. Jag blev väckt klockan 12 i dag av att Lina ringer. Jag har fått sova längre än sex timmar och jag vet att jag kan ligga kvar i sängen HUR länge jag vill. Eftersom jag inte vill sova bort min ungdom så gick jag upp efter det korta telefonsamtalet och fejade lite. De blev en mysig frukost tillsammans med Linn och sedan vidare till Tea Lounge där jag, Linn och Johanna från jobbet tog en fika. Chai latte och fantastiskt god chokladkaka med nötbotten som smälte i munnen. När vi kom hem lagade jag mat och sedan dess har jag+ sambos suttit vid tv:n och bara myst. I kväll vet jag inte vad som hända men jag är öppen för förslag, dock är jag väldigt trött så det blir inga klackar i taket
Ok måste förklara läget i kollektivet ännu en gång. Tjejerna ska börja göra sig i ordning för utgång och det har inte gått längre än att Klara står i sina randiga långkallingar och sitt slappa linne som hon dragit upp till en liten magtröja, dansades svampdansen, Lina kör klamydiadansen (fråga mig inte vad det är) iförd kroppsstrumpa. Linn chillar stadigt och dansar lite allmänt house. Vi är så crazy, frigjorda och GALNA. Peace out.
Och där kom saxhoppet+magdansen á la beyonce feat. shakira

Det fattas en solstråle

En solstråle har slocknat. En värmande och glädjespridande fläkt har mojnat. I våra hjärtan lever du kvar, i våra minnen skrattar vi tillsammans tills solen går ned.


Livet är kort och livet tar drastiska vändningar. Livet är ingen raksträcka på en motorväg utan fartgupp. Livet är fanimej en jävla igenväxt stig på en en cykel utan stödhjul. Men det är väl så det ska vara. Utan sorg kan vi inte känna lycka, utan motgångar uppskattar vi inte nedförsbackarna och vice versa. Livet är till för att levas och uppskattas. Det är livet som räknas i det stora hela så det är lika bra att leva medan man lever. Självklart, logiskt och otroligt viktigt.




ventilera mera

Det måste vara nyttigt för både kropp och själ att rensa sina tankar och funderingar. Konstant går man runt och tänker, man funderar på något, är orolig för något annat och stör sig på det tredje. Tillslut skvalpar bägaren över på ett eller annat sätt, ofta i negativt som ett tjafs eller kanske en ångestattack. Det är därför så himla viktigt att få prata ut. Säga det man faktiskt gått och stört sig på att hon sa si eller så den där gången eller berätta sina jobbiga och ohälsosamma tankar för någon som verkligen lyssnar. Jag, Klara och Linn ventilerade tillsammans i går. Det ena förde oss vidare till det andra och det var helt otroligt skönt att få dela med sig av det man alltid annars bär själv. Jag känner mig lättare och ser saker på ett annat sätt i dag, mer positivt, mer sunt. Det är faktiskt helt otroligt att jag bor tillsammans med vänner. Vi pratade om det i går. Vi har det helt sjukt bra. Man har alltid någon att prata med, man behöver inte vara själv när man känner sig ensam, man hittar på saker i stället för att bara ligga hemma och dryga. Man får den sociala biten utan att behöva anstränga sig, och för en tjej som jag (som kan tycka det är lite mäckigt att träffa folk efter skola eller jobb) är det fantastiskt lättvindigt. Många komplimanger och kärleksförklaringar till de som har en plats i mitt hjärta blir det, men har man de bästa runt omkring sig så har man och de har dom rätt att få veta <3

Jag lyssnar på mig själv.

I bland går det helt enkelt inte ha roligt även fast man vill. Min bror är här i stan denna helgen och vi har haft det väldigt mysigt med bio, sushi och shopping. I går kväll satt vi alla i lägenheten, käkade ostgratinerade nachos med guacamole, salsla och créme fraiche. Vi drack vin och hade det allmänt kos. Jag kände mig inte alls party och hade hellre lust att sitta hemma, uppkrupen i en fåtölj med en bra bok ett en kopp té som aldrig tog slut. Jag är inte riktigt glad i kroppen och gjorde nog det bästa genom att gå och lägga mig i stället för att tvinga på mig något partymood. Jag vaknade nu upp i en tom lägenhet och har ringt alla mina samobs, som inte svarade. Jag fick till slut tag på min kära bror som konstaterade att alla var i skinnet och i tryggt förvar hemma hos Ola. Jag är sugen på att gå ut i kylan och solen så det blir nog en promenad upp dit snart.
Jag har en klump i magen som inte vill försvinna. Tankarna virvlar i väg till ställen där dom inte borde vara. Jag blir orolig, ledsen och känner mig ensam trots att jag är omringad av de bästa.
Man ska inte ta sin kära förgivet, man ska leva fullt ut för dagen. Njuta av att man finns till, att man kan älska, bli älskad. Vara tacksam för det man har runt omkring sig och som man tar som en självklarhet. Värna om det som betyder något och låta de som man älskar få veta det.
Ta hand om er, var rädda om er. Snälla.

R.I.P. Bahman

Så många frågetecken. Jag kan inte förstå vad som hänt. En vän är inte längre i livet, hans liv har tagits ifrån honom och alla frågar sig varför. Så många tankar i mitt huvud men så lite att säga, tomhet. Du är borta men för mig lever du Bahman. Vad har hänt dig min vän?
Ditt smittande leende och din eviga energi, dina skämt och dina vackra ögon. Jag tänker på dig och dina närmaste. Tack för att du förgyllt mitt liv med fina minnen. Vila i frid
Om det finns en himmel så är du där nu. Om änglar finns så är du en ängel nu.

brothers and sisters

Till helgen kommer min bror. Christophe ska få uttnyttja sina biljetter han fått av mig i julklapp som är kino-. sushi, öl-, samt sovbiljett. Kul!
I dag har jag och Lina tränat och ätit god middag efter det. Det är onsdag och betyder att mer än hälften av jobbveckan har gått, alltid lika skön känsla. Resten av kvällen tänker jag sitta här och prata med mina sambos och hänga vid datorn eftersom det är precis det jag känner för. ha de!

Jag är rik, jag har fina underbara syskon och det är jag otroligt tacksam för. Tack mamma och pappa för ett bra jobb.

Dansa i neon

Tillbaka till mitt liv i Oslo. Det känns inte så speciellt, jag har vant mig att vara här och jag gillar läget. I Söndags när jag och Linn anlände så hade vi nog mest lust att sitta kvar på tåget och åka tillbaka till familj och vänner i Arvika. Jag har haft det helt underbart de dagar jag varit hemma i Sverige. Mys med familjen och party med vänner. Dricka té med Maya klockan fyra på morgonen, fika på sunday omringad av folk som betyder mycket, gosa med Joëlle, bli hemskjutsad efter en alldeles för vild natt av Christophe. Fina och roliga minnen som jag kommer leva länge på.
Jag, Linn, Felicia och Lina sitter i lägenheten och kollar på ett program inför melodifestivalen, därav catchy rubrik, och lyssnar för tredje gången på menshistorien som Lina berättar med sådan inlevelse så jag blir helt lycklig. Wonderful story som tyvärr inte kan återberättas här.
En kall kväll utanför Liseberg, hoppas på sällskap. Dä blev inge.

2010 is boombastic

Den första låten jag hörde år 2010 skulle bli mitt ledmotiv för resten av året. BOOMBASTIC it is.

Mysig nyårsafton, icke så hajpad som det brukar vara och det var skönt.





Steg 1: osminkad tjej med en fånig min som liknar gollum, CHECK


Steg 2: puder, foundation, rouge och ögonbryspenna på, färgat hår, CHECK


Steg 3: Mascara och eye-liner på, CHECK



Steg 4: Kläder och smycken på, mittbena på halvfjärs, CHECK



Förrätt hemma på hagalund: vitlöksrostad macka med räkor, avokado, tomater, sallad och pappas majonnäs



Gratinerad hummer i god sås med ris, stekta champinjoner och paprika




Min snygga syster.



Anton och Christophe avnjuter trerätters.



Klockan slagen tolv


En annan fin syster



GÖTT NYTT DÅ!



RSS 2.0