tonsai beach

Nytt place! Vi har kommit till ett sjukt vakert stalle med helt otrolig natur. Tonsai beach ligger precis bredvid railay beach och det ar ett riktigt backpackerstalle med massa mojligheter for klattring, det ska provas inom de narmsta dagarna. Vi bor typ i djungeln och vi har sett bade apor, stora odlor och baotaspindlar. Vi omsluts av otroligt vackra berg och man blir helt tagen var gang man kommer ut fran sin bungalow.
Idag hyrde vi en kajak for tre och paddlade runt, vi stannade till vid prai nang beach dar det blev lunch och solning. Efter varan harliga tur pa vattnet satt vi i skuggan och tog oss en varsin cola innan det var dags for duschning och omkladning. Snart ska vi ta en long tale till railay beach for att ta ut pengar och ev shoppa bikinis.


mia och ronja som vi traffade pa koh lanta



nar vi anlande tillrailay beach visste i inte riktigt vart vi ville bo men vi hade fatt tips, nar vi gatt ett tag med vara stora ryggsackar sa fragade vi nagra som berattade for oss vart de trodde att vi menade. Vagen dit var lite jobbig sa de men vi bestamde oss for att ta den. Djungel, stup, myggor och annu mera stup. Helt sjukt svettigt men vart det for det var en upplevelse i sig. Nar vi kom ner till den beachen vi bor nu sa vi att railay beach lag hur nara som helst och att man kunde ta en bat som tog hogst fm minuter, fail men kul.


sahar svettig blev jag


one love fran oss!

Kommentarer
Postat av: Big mama

ONE FUCKING LOVE MAN!

2011-02-13 @ 17:52:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0