Phi phi

AAH det ar sa fantastiskt har! I gar anlande vi till phuket och tog direkt en bat ut till phi phi dar vi ska stanna nagra dagar till. Gardagen var en enda dimma eftersom vi nastan inte sovit nagonting pa tva natter. Vi somnade klockan fem och gick upp halv tio i morse, 16 h somn behovdes!

I dag har vi chillat pa stranden och var nyss uppe pa en wievpoint och tittade pa solnedgangen. Jag kan redan saga att jag alskar det har!

 




hors snart igen kara ni, nu ska vi ta varan forsta drink vid nagon strandbar.


Kommentarer
Postat av: Anonym

Gott att höra o se ifrån dej. Pussar o kramar i massor från mej o Noa

2011-02-03 @ 13:15:03
Postat av: mirja å

Hej! Fan vad härligt med phiphi. Åk till long beach och bo där!!! fråga efter loh moodi beach. tar typ tio min att gå dit. från long beach. där kan ni bo öde (om dte inte blivit turiststrand på ett år) i tält för 200 baht vilket är typ 40 kr! Det är världens bästa ställe!!! GLÖM INTE DETTA!!!!!! det är helt underbart. läs det inte bara och glöm sen utan fråga efter det så visar någon vägen!! : D : D ni kan gå dit bara över dagen och bada o sola. det är jätte bra snorkel vatten!! gå till hotellet som heter typ long beach bungalows och fråga efter att få åka på en båt tur över dagen till the beach och lagunen! Då får man även snorkla på ett ställe med "Finding Nemo" och massa cooola fiskar. dte var det bästa på hela min thailands resa. ( om det är bra väder ) finns en kille som heter "Linn" som körde oss på den turen. be att få honom han är sviiiiin gooo : D Glöm ej lagunen!!!!!!! PUSS ÄLSKADE

2011-02-04 @ 22:21:11
Postat av: martin

Fan va nice de ser ut Céline! Va rädd om dej bara! Puss&kram Martin

2011-02-06 @ 10:49:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0