apor och biltur

Idag har vi varit pa tur! Vi gick upp ganska tidigt och tog en tuk-tuk till long beach som ar stranden efter var. Dar at vi frukost och letade efter nagon dagstripp. Egentligen var tanken forst att svi skulle ut och snorkla men i stallet akte vi med tva skona thaidudes for att aka longtale (bat) och mata apor. Det var valdigt fint dar vi var och aporna var sota, sjukt varmt thow men jag klagar inte, det ska ju bli annu varmare sa det ar bara att vanja sig vid den tropiska varmen. Efter apturen drog vi vidare till en strand dar det nastan inte var nagra manniskor, drack en pineapple shake och akte sedan hem igen. Vi gjorde inga vidare anstrangningar idag men anda sa kanner jag mig trott, herregud jag ar ju van att ligga pa stranden, ihavet eller i skuggan och lasa en bok. Hart liv jag lever.

Ikvall blir det antagligen hang i baren igen, vi har ju lart kanna typ alla som bor har eftersom det inte ar ett sa stort stalle vi bor pa. Jag verkligen alskar stamningen har sa vi stannar har nagra natter till.

Det ar sa sjukt god mat harborta, rena paradiset om man ar en matalskare som jag. Nya favoriten ar thaipancakes med choklad och banan, sen ar det ju sweet and sour shrimps ocksa, och masaman, och pad thai.. aa ni fatter.

fan da, jag forsoker ladda upp bilder men natverket har arinte sa stabilt och jag har forsokt tusen ggr nu sa jag ger upp, synd for jag vill ju visa er allt det vackra som jag far se var dag. Jaja jag lovar att lagga upp massa nar det loser sig har eller nar jag ar nagon annanstans.

Peace fran andaman bay!

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0